Julesalat, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Blad- og stængelgrøntsager
Julesalat, rå
Cichorium intybus L. var. foliosum Hegi
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
20.6 %
Fedt, total
8.4 %
Kulhydrat, total
71.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 21%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
81
kJ
Protein, total
1.1
g
total-N
0.2
g
Fedt, total
0.2
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
3.8
g
kulhydrat, tilgængelig
2.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
1.1
g
Alkohol
0
g
Aske
0.4
g
Vand
94.5
g
Vitaminer
A-vitamin
1.25
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
15
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
B1-vitamin, thiamin
0.085
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.035
mg
Niacin
0.533
NE
niacin
0.25
mg
tryptofans bidrag
0.283
mg
B6-vitamin
0.055
mg
Pantothensyre
0.2
mg
Biotin
0.7
μg
Folat
52
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
4
mg
Mineraler
Natrium, Na
6
mg
Kalium, K
212
mg
Calcium, Ca
19.9
mg
Magnesium, Mg
10
mg
Phosphor, P
31.4
mg
Jern, Fe
0.4
mg
Kobber, Cu
0.14
mg
Zink, Zn
0.2
mg
Jod, I
0.4
μg
Mangan, Mn
0.3
mg
Chrom, Cr
1
μg
Selen, Se
1
μg
Nikkel, Ni
8.1
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
1.5
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C16:0
0.028
g
C18:0
0.001
g
C18:1, n-9
0.004
g
C18:2, n-6
0.072
g
C18:3, n-3
0.028
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.029
g
Sum monoumættede
0.004
g
Sum polyumættede
0.1
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.028
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.072
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
42
mg
Leucin
37
mg
Lysin
33
mg
Methionin
9
mg
Cystin
2
mg
Phenylalanin
27
mg
Tyrosin
15
mg
Threonin
24
mg
Tryptofan
17
mg
Valin
42
mg
Arginin
57
mg
Histidin
20
mg
Alanin
48
mg
Asparaginsyre
150
mg
Glutaminsyre
230
mg
Glycin
24
mg
Prolin
57
mg
Serin
42
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0102