Grønne bønner, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Grøntsagsprodukter
Grønne bønner, konserves
Phaseolus vulgaris L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
21.5 %
Fedt, total
9.6 %
Kulhydrat, total
68.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
97
kJ
Protein, total
1.5
g
total-N
0.2
g
Fedt, total
0.3
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
4.8
g
kulhydrat, tilgængelig
2.4
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
2.4
g
Alkohol
0
g
Aske
1.2
g
Vand
91.8
g
Vitaminer
A-vitamin
32.3
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
387
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.25
aTE
alfa-tokoferol
0.25
mg
B1-vitamin, thiamin
0.09
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.06
mg
Niacin
0.383
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
0.283
mg
B6-vitamin
0.03
mg
Pantothensyre
0.09
mg
Folat
13
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
3.4
mg
Mineraler
Natrium, Na
259
mg
Kalium, K
92
mg
Calcium, Ca
47.3
mg
Magnesium, Mg
13
mg
Phosphor, P
30.5
mg
Jern, Fe
0.55
mg
Kobber, Cu
0.23
mg
Zink, Zn
0.25
mg
Jod, I
1.6
μg
Mangan, Mn
0.024
mg
Selen, Se
0.9
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Fedtsyrer
C16:0
0.077
g
C18:0
0.012
g
C18:1, n-9
0.009
g
C18:2, n-6
0.065
g
C18:3, n-3
0.077
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.089
g
Sum monoumættede
0.009
g
Sum polyumættede
0.142
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.077
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.065
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
58
mg
Leucin
84
mg
Lysin
91
mg
Methionin
22
mg
Cystin
6
mg
Phenylalanin
41
mg
Tyrosin
31
mg
Threonin
62
mg
Tryptofan
17
mg
Valin
74
mg
Arginin
55
mg
Histidin
29
mg
Alanin
74
mg
Asparaginsyre
200
mg
Glutaminsyre
160
mg
Glycin
50
mg
Prolin
46
mg
Serin
110
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0026