Radise, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Rod- og knoldgrøntsager

Radise, rå

Raphanus sativus L. var. sativus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total22.7 %
   Fedt, total6.3 %
   Kulhydrat, total71 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 37%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi48kJ
Protein, total0.8g
   total-N0.1g
Fedt, total0.1g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total2.5g
   kulhydrat, tilgængelig1.2g
   tilsat sukker0g
   kostfibre1.3g
Alkohol0g
Aske0.7g
Vand95.9g

Vitaminer
A-vitamin1.25RE
   Retinol0μg
   ß-caroten15μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.01aTE
   alfa-tokoferol0.01mg
B1-vitamin, thiamin0.02mg
B2-vitamin, riboflavin0.04mg
Niacin0.4NE
   niacin0.25mg
   tryptofans bidrag0.15mg
B6-vitamin0.06mg
Pantothensyre0.184mg
Folat24μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin33mg

Mineraler
Natrium, Na25mg
Kalium, K249mg
Calcium, Ca35mg
Magnesium, Mg9mg
Phosphor, P24.2mg
Jern, Fe0.6mg
Kobber, Cu0.04mg
Zink, Zn0.32mg
Jod, I1μg
Mangan, Mn0.08mg
Chrom, Cr1μg
Selen, Se0.1μg
Nikkel, Ni4μg

Kulhydrater
Fructose0.38g
Glucose0.88g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt1.26g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C16:00.021g
C18:00.003g
C16:1, n-70.001g
C18:1, n-90.012g
C18:2, n-60.007g
C18:3, n-30.035g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.025g
Sum monoumættede0.013g
Sum polyumættede0.043g
Sum n-3 fedtsyrer0.035g
Sum n-6 fedtsyrer0.007g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin23mg
Leucin35mg
Lysin35mg
Methionin7mg
Cystin1mg
Phenylalanin20mg
Tyrosin9mg
Threonin24mg
Tryptofan9mg
Valin38mg
Arginin23mg
Histidin12mg
Alanin37mg
Asparaginsyre55mg
Glutaminsyre100mg
Glycin23mg
Prolin22mg
Serin27mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0217