Radise, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Rod- og knoldgrøntsager
Radise, rå
Raphanus sativus L. var. sativus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
22.7 %
Fedt, total
6.3 %
Kulhydrat, total
71 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 37%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
48
kJ
Protein, total
0.8
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.1
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
2.5
g
kulhydrat, tilgængelig
1.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
1.3
g
Alkohol
0
g
Aske
0.7
g
Vand
95.9
g
Vitaminer
A-vitamin
1.25
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
15
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.01
aTE
alfa-tokoferol
0.01
mg
B1-vitamin, thiamin
0.02
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.04
mg
Niacin
0.4
NE
niacin
0.25
mg
tryptofans bidrag
0.15
mg
B6-vitamin
0.06
mg
Pantothensyre
0.184
mg
Folat
24
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
33
mg
Mineraler
Natrium, Na
25
mg
Kalium, K
249
mg
Calcium, Ca
35
mg
Magnesium, Mg
9
mg
Phosphor, P
24.2
mg
Jern, Fe
0.6
mg
Kobber, Cu
0.04
mg
Zink, Zn
0.32
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.08
mg
Chrom, Cr
1
μg
Selen, Se
0.1
μg
Nikkel, Ni
4
μg
Kulhydrater
Fructose
0.38
g
Glucose
0.88
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
1.26
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C16:0
0.021
g
C18:0
0.003
g
C16:1, n-7
0.001
g
C18:1, n-9
0.012
g
C18:2, n-6
0.007
g
C18:3, n-3
0.035
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.025
g
Sum monoumættede
0.013
g
Sum polyumættede
0.043
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.035
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.007
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
23
mg
Leucin
35
mg
Lysin
35
mg
Methionin
7
mg
Cystin
1
mg
Phenylalanin
20
mg
Tyrosin
9
mg
Threonin
24
mg
Tryptofan
9
mg
Valin
38
mg
Arginin
23
mg
Histidin
12
mg
Alanin
37
mg
Asparaginsyre
55
mg
Glutaminsyre
100
mg
Glycin
23
mg
Prolin
22
mg
Serin
27
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0217