Mandarin, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Frugt og frugtprodukter » Sydfrugt

Mandarin, rå

Citrus reticulata Blanco (Clementin)
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total7.2 %
   Fedt, total5.4 %
   Kulhydrat, total87.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 26%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi201kJ
Protein, total0.9g
   total-N0.1g
Fedt, total0.3g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0.1g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total10.9g
   kulhydrat, tilgængelig9.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre1.2g
Alkohol0g
Aske0.3g
Vand87.5g

Vitaminer
A-vitamin7.92RE
   Retinol0μg
   ß-caroten95μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.55aTE
   alfa-tokoferol0.55mg
B1-vitamin, thiamin0.105mg
B2-vitamin, riboflavin0.036mg
Niacin0.233NE
   niacin0.2mg
   tryptofans bidrag0.033mg
B6-vitamin0.07mg
Pantothensyre0.2mg
Biotin0.8μg
Folat21μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin26.7mg
   L-ascorbinsyre26.7mg

Mineraler
Natrium, Na6mg
Kalium, K108mg
Calcium, Ca28.5mg
Magnesium, Mg9mg
Phosphor, P19.2mg
Jern, Fe0.16mg
Kobber, Cu0.055mg
Zink, Zn0.095mg
Jod, I0.3μg
Mangan, Mn0.055mg
Chrom, Cr0.1μg
Selen, Se0.4μg
Nikkel, Ni2.76μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt8g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.002g
C16:00.031g
C18:00.002g
C16:1, n-70.006g
C18:1, n-90.047g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60.043g
C18:3, n-30.016g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.035g
Sum monoumættede0.053g
Sum polyumættede0.059g
Sum n-3 fedtsyrer0.016g
Sum n-6 fedtsyrer0.043g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin19mg
Leucin32mg
Lysin36mg
Methionin2mg
Cystin2mg
Phenylalanin20mg
Tyrosin17mg
Threonin17mg
Tryptofan2mg
Valin23mg
Arginin75mg
Histidin12mg
Alanin32mg
Asparaginsyre140mg
Glutaminsyre68mg
Glycin22mg
Prolin82mg
Serin36mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0179