Kartoffelmel - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Grøntsagsprodukter
Kartoffelmel
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
0.2 %
Fedt, total
0.3 %
Kulhydrat, total
99.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1454
kJ
Protein, total
0.2
g
total-N
0
g
Fedt, total
0.1
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
85.3
g
kulhydrat, tilgængelig
85
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0.3
g
Alkohol
0
g
Aske
0.2
g
Vand
14.2
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0
aTE
alfa-tokoferol
0
mg
B1-vitamin, thiamin
0.005
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.003
mg
Niacin
0.13
NE
niacin
0.08
mg
tryptofans bidrag
0.05
mg
B6-vitamin
0.01
mg
Folat
82
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
L-ascorbinsyre
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
3.5
mg
Kalium, K
34
mg
Calcium, Ca
25
mg
Magnesium, Mg
6
mg
Phosphor, P
7.2
mg
Jern, Fe
0.38
mg
Kobber, Cu
0.076
mg
Zink, Zn
0.16
mg
Jod, I
0.25
μg
Mangan, Mn
0.1
mg
Chrom, Cr
3
μg
Selen, Se
0.4
μg
Nikkel, Ni
3
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Fedtsyrer
C16:0
0.016
g
C18:0
0.003
g
C16:1, n-7
0.002
g
C18:1, n-9
0.003
g
C18:2, n-6
0.024
g
C18:3, n-3
0.032
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.019
g
Sum monoumættede
0.005
g
Sum polyumættede
0.056
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.032
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.024
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
7
mg
Leucin
11
mg
Lysin
12
mg
Methionin
3
mg
Cystin
2
mg
Phenylalanin
8
mg
Tyrosin
4
mg
Threonin
7
mg
Tryptofan
3
mg
Valin
12
mg
Arginin
8
mg
Histidin
4
mg
Alanin
7
mg
Asparaginsyre
42
mg
Glutaminsyre
27
mg
Glycin
6
mg
Prolin
7
mg
Serin
7
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0116