Fersken, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Frugtprodukter
Fersken, konserves
Prunus persica (L.) Batsch
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
2.6 %
Fedt, total
2.3 %
Kulhydrat, total
95 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
313
kJ
Protein, total
0.5
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.2
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
18.1
g
kulhydrat, tilgængelig
16.9
g
tilsat sukker
7.6
g
kostfibre
1.2
g
Alkohol
0
g
Aske
0.2
g
Vand
81.8
g
Vitaminer
A-vitamin
20.8
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
250
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
5.1
aTE
alfa-tokoferol
5.1
mg
B1-vitamin, thiamin
0.01
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.025
mg
Niacin
0.633
NE
niacin
0.6
mg
tryptofans bidrag
0.033
mg
B6-vitamin
0.019
mg
Pantothensyre
0.05
mg
Biotin
0.2
μg
Folat
9.1
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
4
mg
Mineraler
Natrium, Na
1
mg
Kalium, K
150
mg
Calcium, Ca
5.32
mg
Magnesium, Mg
5.5
mg
Phosphor, P
16.9
mg
Jern, Fe
0.15
mg
Kobber, Cu
0.043
mg
Zink, Zn
0.31
mg
Jod, I
1.8
μg
Mangan, Mn
0.05
mg
Chrom, Cr
0.3
μg
Selen, Se
0.156
μg
Nikkel, Ni
16.7
μg
Kulhydrater
Fructose
1.2
g
Glucose
1
g
Saccharose
14.2
g
Sukkerarter, ialt
16.4
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C16:0
0.016
g
C18:0
0.002
g
C16:1, n-7
0.002
g
C18:1, n-9
0.06
g
C18:2, n-6
0.078
g
C18:3, n-3
0.002
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.018
g
Sum monoumættede
0.062
g
Sum polyumættede
0.08
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.002
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.078
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
8
mg
Leucin
16
mg
Lysin
18
mg
Methionin
18
mg
Cystin
5
mg
Phenylalanin
10
mg
Tyrosin
12
mg
Threonin
16
mg
Tryptofan
2
mg
Valin
24
mg
Arginin
10
mg
Histidin
10
mg
Alanin
24
mg
Asparaginsyre
54
mg
Glutaminsyre
82
mg
Glycin
9
mg
Prolin
16
mg
Serin
20
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0050