Rødkål, konserves, uden tilsat sukker - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Grøntsagsprodukter
Rødkål, konserves, uden tilsat sukker
Brassica oleracea L. convar. capitata (L.)
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
8 %
Fedt, total
3.6 %
Kulhydrat, total
88.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
82
kJ
Protein, total
0.5
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.1
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
5.5
g
kulhydrat, tilgængelig
2.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
2.6
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
92.8
g
Vitaminer
A-vitamin
2.08
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
25
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.07
aTE
alfa-tokoferol
0.07
mg
B1-vitamin, thiamin
0.065
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.05
mg
Niacin
0.667
NE
niacin
0.6
mg
tryptofans bidrag
0.067
mg
B6-vitamin
0.15
mg
Pantothensyre
0.324
mg
Biotin
0.1
μg
Folat
46
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
20
mg
Mineraler
Natrium, Na
300
mg
Kalium, K
100
mg
Calcium, Ca
39.3
mg
Magnesium, Mg
6
mg
Phosphor, P
29.3
mg
Jern, Fe
0.83
mg
Kobber, Cu
0.025
mg
Zink, Zn
0.55
mg
Jod, I
0.1
μg
Mangan, Mn
0.083
mg
Chrom, Cr
2
μg
Selen, Se
0.3
μg
Nikkel, Ni
3
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
5
g
Fedtsyrer
C16:0
0.019
g
C18:0
0.001
g
C16:1, n-7
0.002
g
C18:1, n-9
0.004
g
C18:2, n-6
0.038
g
C18:3, n-3
0.018
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.02
g
Sum monoumættede
0.006
g
Sum polyumættede
0.055
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.017
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.038
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
14
mg
Leucin
15
mg
Lysin
15
mg
Methionin
4
mg
Cystin
0
mg
Phenylalanin
9
mg
Tyrosin
6
mg
Threonin
6
mg
Tryptofan
4
mg
Valin
22
mg
Arginin
21
mg
Histidin
8
mg
Alanin
25
mg
Asparaginsyre
42
mg
Glutaminsyre
120
mg
Glycin
10
mg
Prolin
18
mg
Serin
25
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0825