Mandarin, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Frugtprodukter
Mandarin, konserves
Citrus reticulata Blanco (Clementin)
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
3.2 %
Fedt, total
4.3 %
Kulhydrat, total
92.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
257
kJ
Protein, total
0.5
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.3
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
14.3
g
kulhydrat, tilgængelig
13.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0.6
g
Alkohol
0
g
Aske
0.2
g
Vand
84.5
g
Vitaminer
A-vitamin
4.17
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
50
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0
aTE
alfa-tokoferol
0
mg
B1-vitamin, thiamin
0.053
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.044
mg
Niacin
0.467
NE
niacin
0.4
mg
tryptofans bidrag
0.067
mg
B6-vitamin
0.042
mg
Pantothensyre
0.125
mg
Biotin
0.8
μg
Folat
5
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
19.8
mg
L-ascorbinsyre
19.8
mg
Mineraler
Natrium, Na
6
mg
Kalium, K
78
mg
Calcium, Ca
19.8
mg
Magnesium, Mg
8
mg
Phosphor, P
17.3
mg
Jern, Fe
0.4
mg
Kobber, Cu
0.044
mg
Zink, Zn
0.24
mg
Jod, I
0.5
μg
Mangan, Mn
0.032
mg
Chrom, Cr
0.1
μg
Selen, Se
0.4
μg
Nikkel, Ni
2.76
μg
Kulhydrater
Fructose
5.1
g
Glucose
5.7
g
Lactose
0
g
Saccharose
3.2
g
Sukkerarter, ialt
14
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C16:0
0.053
g
C16:1, n-7
0.01
g
C18:1, n-9
0.077
g
C18:2, n-6
0.072
g
C18:3, n-3
0.024
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.058
g
Sum monoumættede
0.087
g
Sum polyumættede
0.096
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.024
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.072
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
14
mg
Leucin
12
mg
Lysin
26
mg
Methionin
11
mg
Cystin
6
mg
Phenylalanin
17
mg
Tyrosin
9
mg
Threonin
8
mg
Tryptofan
4
mg
Valin
21
mg
Arginin
34
mg
Histidin
9
mg
Alanin
26
mg
Asparaginsyre
61
mg
Glutaminsyre
50
mg
Glycin
50
mg
Prolin
25
mg
Serin
17
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0180