Jordbær i sukkerlage, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Frugtprodukter
Jordbær i sukkerlage, konserves
Fragraria x ananassa Duchesne
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
1.8 %
Fedt, total
4 %
Kulhydrat, total
94.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
371
kJ
Protein, total
0.4
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.4
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.2
g
Kulhydrat, total
21
g
kulhydrat, tilgængelig
20.1
g
tilsat sukker
20.1
g
kostfibre
0.9
g
Alkohol
0
g
Aske
0.3
g
Vand
79.4
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.2
aTE
alfa-tokoferol
0.2
mg
B1-vitamin, thiamin
0.01
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.034
mg
Niacin
0.383
NE
niacin
0.3
mg
tryptofans bidrag
0.083
mg
B6-vitamin
0.03
mg
Pantothensyre
0.21
mg
Biotin
1
μg
Folat
20
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
21
mg
Mineraler
Natrium, Na
7
mg
Kalium, K
97
mg
Calcium, Ca
14
mg
Magnesium, Mg
7
mg
Phosphor, P
15
mg
Jern, Fe
0.9
mg
Kobber, Cu
0.03
mg
Zink, Zn
0.2
mg
Mangan, Mn
0.2
mg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
20.1
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C16:0
0.033
g
C18:1, n-9
0.055
g
C18:2, n-6
0.121
g
C18:3, n-3
0.11
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.033
g
Sum monoumættede
0.055
g
Sum polyumættede
0.232
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.11
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.121
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
15
mg
Leucin
24
mg
Lysin
21
mg
Methionin
6
mg
Cystin
2
mg
Phenylalanin
13
mg
Tyrosin
6
mg
Threonin
13
mg
Tryptofan
5
mg
Valin
17
mg
Arginin
24
mg
Histidin
7
mg
Alanin
19
mg
Asparaginsyre
58
mg
Glutaminsyre
54
mg
Glycin
15
mg
Prolin
14
mg
Serin
18
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0466