Dressing, italiensk - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fedtsoffer og fedtstofprodukter
»
Dressings
Dressing, italiensk
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
0.5 %
Fedt, total
85.5 %
Kulhydrat, total
14 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1234
kJ
Protein, total
0.4
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
28.4
g
mættede fedtsyrer
5.3
g
monoumætt. fedtsyrer
7.1
g
polyumætt. fedtsyrer
14.7
g
Kulhydrat, total
10.4
g
kulhydrat, tilgængelig
10.4
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4.4
g
Vand
56.4
g
Vitaminer
A-vitamin
1.75
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
21
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
5
aTE
alfa-tokoferol
5
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.013
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.021
mg
Niacin
0
NE
niacin
0
mg
tryptofans bidrag
0
mg
B6-vitamin
0.06
mg
Pantothensyre
0
mg
Folat
0
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
L-ascorbinsyre
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
1654
mg
Kalium, K
48
mg
Calcium, Ca
7
mg
Magnesium, Mg
3
mg
Phosphor, P
9
mg
Jern, Fe
0.63
mg
Zink, Zn
0.13
mg
Kulhydrater
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
3.72
g
C17:0
0
g
C18:0
1.08
g
C20:0
0.082
g
C22:0
0.169
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
7.13
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
13
g
C18:3, n-3
1.6
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
5.27
g
Sum monoumættede
7.13
g
Sum polyumættede
14.7
g
Sum n-3 fedtsyrer
1.6
g
Sum n-6 fedtsyrer
13
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
0
mg
Leucin
0
mg
Lysin
0
mg
Methionin
0
mg
Cystin
0
mg
Phenylalanin
0
mg
Tyrosin
0
mg
Threonin
0
mg
Tryptofan
0
mg
Valin
0
mg
Arginin
0
mg
Histidin
0
mg
Alanin
0
mg
Asparaginsyre
0
mg
Glutaminsyre
56
mg
Glycin
0
mg
Prolin
0
mg
Serin
0
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0302