Kakifrugt (Sharon), rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Sydfrugt
Kakifrugt (Sharon), rå
Diospyros kaki L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
2.9 %
Fedt, total
2.8 %
Kulhydrat, total
94.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 16%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
361
kJ
Protein, total
0.7
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.3
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.2
g
Kulhydrat, total
23
g
kulhydrat, tilgængelig
17.1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
5.9
g
Alkohol
0
g
Aske
0.5
g
Vand
75.5
g
Vitaminer
A-vitamin
35
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
420
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
1.8
aTE
B1-vitamin, thiamin
0.03
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.02
mg
Niacin
0.3
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
0.2
mg
B6-vitamin
0.03
mg
Folat
8
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
7.5
mg
L-ascorbinsyre
7.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
10
mg
Kalium, K
208
mg
Calcium, Ca
18
mg
Magnesium, Mg
11
mg
Phosphor, P
17
mg
Jern, Fe
0.15
mg
Kobber, Cu
0.113
mg
Zink, Zn
0.052
mg
Mangan, Mn
0.355
mg
Nikkel, Ni
21.8
μg
Kulhydrater
Fructose
6.3
g
Glucose
5.9
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
12
g
Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
30
mg
Leucin
50
mg
Lysin
39
mg
Methionin
6
mg
Cystin
16
mg
Phenylalanin
31
mg
Tyrosin
19
mg
Threonin
36
mg
Tryptofan
12
mg
Valin
36
mg
Arginin
30
mg
Histidin
15
mg
Alanin
35
mg
Asparaginsyre
68
mg
Glutaminsyre
92
mg
Glycin
30
mg
Prolin
27
mg
Serin
27
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0634