Kakifrugt (Sharon), rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Frugt og frugtprodukter » Sydfrugt

Kakifrugt (Sharon), rå

Diospyros kaki L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total2.9 %
   Fedt, total2.8 %
   Kulhydrat, total94.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 16%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi361kJ
Protein, total0.7g
   total-N0.1g
Fedt, total0.3g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0.1g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total23g
   kulhydrat, tilgængelig17.1g
   tilsat sukker0g
   kostfibre5.9g
Alkohol0g
Aske0.5g
Vand75.5g

Vitaminer
A-vitamin35RE
   Retinol0μg
   ß-caroten420μg
D-vitamin0μg
E-vitamin1.8aTE
B1-vitamin, thiamin0.03mg
B2-vitamin, riboflavin0.02mg
Niacin0.3NE
   niacin0.1mg
   tryptofans bidrag0.2mg
B6-vitamin0.03mg
Folat8μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin7.5mg
   L-ascorbinsyre7.5mg

Mineraler
Natrium, Na10mg
Kalium, K208mg
Calcium, Ca18mg
Magnesium, Mg11mg
Phosphor, P17mg
Jern, Fe0.15mg
Kobber, Cu0.113mg
Zink, Zn0.052mg
Mangan, Mn0.355mg
Nikkel, Ni21.8μg

Kulhydrater
Fructose6.3g
Glucose5.9g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt12g

Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin30mg
Leucin50mg
Lysin39mg
Methionin6mg
Cystin16mg
Phenylalanin31mg
Tyrosin19mg
Threonin36mg
Tryptofan12mg
Valin36mg
Arginin30mg
Histidin15mg
Alanin35mg
Asparaginsyre68mg
Glutaminsyre92mg
Glycin30mg
Prolin27mg
Serin27mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0634