Kartoffel, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Grøntsagsprodukter
Kartoffel, konserves
Solanum tuberosum L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
9.1 %
Fedt, total
2.9 %
Kulhydrat, total
88 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
242
kJ
Protein, total
1.4
g
total-N
0.2
g
Fedt, total
0.2
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
13.6
g
kulhydrat, tilgængelig
11.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
2.3
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
84.3
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.068
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.013
mg
Niacin
1.28
NE
niacin
0.915
mg
tryptofans bidrag
0.367
mg
B6-vitamin
0.188
mg
Pantothensyre
0.354
mg
Folat
6
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
5.1
mg
L-ascorbinsyre
5.1
mg
Mineraler
Natrium, Na
219
mg
Kalium, K
229
mg
Calcium, Ca
49.6
mg
Magnesium, Mg
14
mg
Phosphor, P
29.5
mg
Jern, Fe
1.26
mg
Kobber, Cu
0.057
mg
Zink, Zn
0.28
mg
Mangan, Mn
0.097
mg
Kulhydrater
C10:0
0.001
g
C12:0
0.007
g
C14:0
0.001
g
C16:0
0.034
g
C18:0
0.007
g
C16:1, n-7
0.002
g
C18:1, n-9
0.002
g
C18:2, n-6
0.067
g
C18:3, n-3
0.021
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.055
g
Sum monoumættede
0.005
g
Sum polyumættede
0.09
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.021
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.067
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
57
mg
Leucin
86
mg
Lysin
86
mg
Methionin
22
mg
Cystin
18
mg
Phenylalanin
63
mg
Tyrosin
52
mg
Threonin
52
mg
Tryptofan
22
mg
Valin
79
mg
Arginin
66
mg
Histidin
250
mg
Alanin
43
mg
Asparaginsyre
340
mg
Glutaminsyre
230
mg
Glycin
43
mg
Prolin
52
mg
Serin
61
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0836