Græskar, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
"Frugt"-grøntsager
Græskar, rå
Cucurbita pepo L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
11.9 %
Fedt, total
4.4 %
Kulhydrat, total
83.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 30%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
75
kJ
Protein, total
0.6
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.1
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
4.2
g
kulhydrat, tilgængelig
3.1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
1.1
g
Alkohol
0
g
Aske
0.5
g
Vand
94.6
g
Vitaminer
A-vitamin
3.75
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
45
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.02
mg
Niacin
0.35
NE
niacin
0.2
mg
tryptofans bidrag
0.15
mg
B6-vitamin
0.05
mg
Pantothensyre
0.4
mg
Biotin
0.4
μg
Folat
36
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
5
mg
Mineraler
Natrium, Na
2
mg
Kalium, K
243
mg
Calcium, Ca
20.1
mg
Magnesium, Mg
11.2
mg
Phosphor, P
33
mg
Jern, Fe
0.27
mg
Kobber, Cu
0.08
mg
Zink, Zn
0.2
mg
Jod, I
0.15
μg
Mangan, Mn
0.04
mg
Chrom, Cr
2
μg
Kulhydrater
Fructose
0.9
g
Glucose
1.1
g
Saccharose
0.7
g
Sukkerarter, ialt
2.7
g
Stivelse
0.6
g
Fedtsyrer
C16:0
0.027
g
C18:1, n-9
0.002
g
C18:2, n-6
0.018
g
C18:3, n-3
0.033
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.027
g
Sum monoumættede
0.002
g
Sum polyumættede
0.051
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.033
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.018
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
21
mg
Leucin
24
mg
Lysin
19
mg
Methionin
7
mg
Cystin
2
mg
Phenylalanin
150
mg
Tyrosin
12
mg
Threonin
11
mg
Tryptofan
9
mg
Valin
22
mg
Arginin
32
mg
Histidin
7
mg
Alanin
12
mg
Asparaginsyre
120
mg
Glutaminsyre
100
mg
Glycin
15
mg
Prolin
12
mg
Serin
37
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0061