Pære, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Frugt og frugtprodukter » Frugtprodukter

Pære, konserves

Pirus communis L. var. sativa
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total1.6 %
   Fedt, total2.4 %
   Kulhydrat, total96.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi300kJ
Protein, total0.3g
   total-N0g
Fedt, total0.2g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total18.2g
   kulhydrat, tilgængelig15.8g
   tilsat sukker10g
   kostfibre2.4g
Alkohol0g
Aske0.2g
Vand81.2g

Vitaminer
A-vitamin0.833RE
   Retinol0μg
   ß-caroten10μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.2aTE
   alfa-tokoferol0.2mg
B1-vitamin, thiamin0.01mg
B2-vitamin, riboflavin0.025mg
Niacin0.13NE
   niacin0.08mg
   tryptofans bidrag0.05mg
B6-vitamin0.014mg
Pantothensyre0.022mg
Biotin0μg
Folat11μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0.7mg

Mineraler
Natrium, Na5mg
Kalium, K66mg
Calcium, Ca6.26mg
Magnesium, Mg4mg
Phosphor, P13.4mg
Jern, Fe0.18mg
Kobber, Cu0.071mg
Zink, Zn0.13mg
Jod, I0.5μg
Mangan, Mn0mg
Chrom, Cr1.8μg
Selen, Se0.212μg
Nikkel, Ni8.99μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt19.5g

Fedtsyrer
C16:00.031g
C18:00.007g
C16:1, n-70.002g
C18:1, n-90.02g
C18:2, n-60.075g
C18:3, n-30.025g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.038g
Sum monoumættede0.022g
Sum polyumættede0.1g
Sum n-3 fedtsyrer0.025g
Sum n-6 fedtsyrer0.075g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin12mg
Leucin20mg
Lysin20mg
Methionin3mg
Cystin1mg
Phenylalanin12mg
Tyrosin5mg
Threonin11mg
Tryptofan3mg
Valin15mg
Arginin9mg
Histidin6mg
Alanin13mg
Asparaginsyre56mg
Glutaminsyre30mg
Glycin12mg
Prolin27mg
Serin15mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0215