Pære, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Frugtprodukter
Pære, konserves
Pirus communis L. var. sativa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
1.6 %
Fedt, total
2.4 %
Kulhydrat, total
96.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
300
kJ
Protein, total
0.3
g
total-N
0
g
Fedt, total
0.2
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
18.2
g
kulhydrat, tilgængelig
15.8
g
tilsat sukker
10
g
kostfibre
2.4
g
Alkohol
0
g
Aske
0.2
g
Vand
81.2
g
Vitaminer
A-vitamin
0.833
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
10
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.2
aTE
alfa-tokoferol
0.2
mg
B1-vitamin, thiamin
0.01
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.025
mg
Niacin
0.13
NE
niacin
0.08
mg
tryptofans bidrag
0.05
mg
B6-vitamin
0.014
mg
Pantothensyre
0.022
mg
Biotin
0
μg
Folat
11
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0.7
mg
Mineraler
Natrium, Na
5
mg
Kalium, K
66
mg
Calcium, Ca
6.26
mg
Magnesium, Mg
4
mg
Phosphor, P
13.4
mg
Jern, Fe
0.18
mg
Kobber, Cu
0.071
mg
Zink, Zn
0.13
mg
Jod, I
0.5
μg
Mangan, Mn
0
mg
Chrom, Cr
1.8
μg
Selen, Se
0.212
μg
Nikkel, Ni
8.99
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
19.5
g
Fedtsyrer
C16:0
0.031
g
C18:0
0.007
g
C16:1, n-7
0.002
g
C18:1, n-9
0.02
g
C18:2, n-6
0.075
g
C18:3, n-3
0.025
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.038
g
Sum monoumættede
0.022
g
Sum polyumættede
0.1
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.025
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.075
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
12
mg
Leucin
20
mg
Lysin
20
mg
Methionin
3
mg
Cystin
1
mg
Phenylalanin
12
mg
Tyrosin
5
mg
Threonin
11
mg
Tryptofan
3
mg
Valin
15
mg
Arginin
9
mg
Histidin
6
mg
Alanin
13
mg
Asparaginsyre
56
mg
Glutaminsyre
30
mg
Glycin
12
mg
Prolin
27
mg
Serin
15
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0215