Pære, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Kernefrugt
Pære, rå
Pirus communis L. var. sativa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
2 %
Fedt, total
4.4 %
Kulhydrat, total
93.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 15%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
227
kJ
Protein, total
0.3
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.3
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
14.1
g
kulhydrat, tilgængelig
10.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
3.2
g
Alkohol
0
g
Aske
0.3
g
Vand
85.1
g
Vitaminer
A-vitamin
5.42
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
65
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.7
aTE
alfa-tokoferol
0.7
mg
B1-vitamin, thiamin
0.017
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.015
mg
Niacin
0.35
NE
niacin
0.3
mg
tryptofans bidrag
0.05
mg
B6-vitamin
0.015
mg
Pantothensyre
0.07
mg
Biotin
0.1
μg
Folat
16
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
4.94
mg
L-ascorbinsyre
4.94
mg
Mineraler
Natrium, Na
2
mg
Kalium, K
116
mg
Calcium, Ca
9.73
mg
Magnesium, Mg
6.32
mg
Phosphor, P
18.8
mg
Jern, Fe
0.1
mg
Kobber, Cu
0.071
mg
Zink, Zn
0.124
mg
Jod, I
0.4
μg
Mangan, Mn
0.05
mg
Chrom, Cr
1.8
μg
Selen, Se
0.212
μg
Nikkel, Ni
8.99
μg
Kulhydrater
Fructose
6.53
g
Glucose
1.67
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
1.33
g
Sukkerarter, ialt
9.53
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C16:0
0.042
g
C18:0
0.01
g
C16:1, n-7
0.003
g
C18:1, n-9
0.027
g
C18:2, n-6
0.103
g
C18:3, n-3
0.034
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.052
g
Sum monoumættede
0.03
g
Sum polyumættede
0.138
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.034
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.103
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
13
mg
Leucin
21
mg
Lysin
21
mg
Methionin
3
mg
Cystin
2
mg
Phenylalanin
13
mg
Tyrosin
5
mg
Threonin
11
mg
Tryptofan
3
mg
Valin
16
mg
Arginin
10
mg
Histidin
7
mg
Alanin
15
mg
Asparaginsyre
60
mg
Glutaminsyre
33
mg
Glycin
13
mg
Prolin
29
mg
Serin
16
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0214