Løg, hakkede, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Rod- og knoldgrøntsager

Løg, hakkede, dybfrost

Allium cepa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total10.2 %
   Fedt, total2.9 %
   Kulhydrat, total86.9 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi117kJ
Protein, total0.8g
   total-N0.1g
Fedt, total0.1g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total6.8g
   kulhydrat, tilgængelig5g
   tilsat sukker0g
   kostfibre1.8g
Alkohol0g
Aske0.3g
Vand92g

Vitaminer
A-vitamin2RE
   Retinol0μg
   ß-caroten24μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.07aTE
   alfa-tokoferol0.07mg
B1-vitamin, thiamin0.03mg
B2-vitamin, riboflavin0.027mg
Niacin0.318NE
   niacin0.151mg
   tryptofans bidrag0.167mg
B6-vitamin0.075mg
Pantothensyre0.102mg
Folat17μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin3.3mg
   L-ascorbinsyre3.3mg

Mineraler
Natrium, Na12mg
Kalium, K124mg
Calcium, Ca17mg
Magnesium, Mg7mg
Phosphor, P22mg
Jern, Fe0.33mg
Kobber, Cu0.019mg
Zink, Zn0.07mg
Mangan, Mn0.074mg

Kulhydrater
C16:00.023g
C18:1, n-90.009g
C18:2, n-60.033g
C18:3, n-30.005g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.023g
Sum monoumættede0.009g
Sum polyumættede0.037g
Sum n-3 fedtsyrer0.005g
Sum n-6 fedtsyrer0.033g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin15mg
Leucin26mg
Lysin25mg
Methionin6mg
Cystin5mg
Phenylalanin18mg
Tyrosin9mg
Threonin14mg
Tryptofan10mg
Valin19mg
Arginin110mg
Histidin9mg
Alanin18mg
Asparaginsyre47mg
Glutaminsyre170mg
Glycin16mg
Prolin11mg
Serin14mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0662