Løg, hakkede, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Rod- og knoldgrøntsager
Løg, hakkede, dybfrost
Allium cepa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
10.2 %
Fedt, total
2.9 %
Kulhydrat, total
86.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
117
kJ
Protein, total
0.8
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.1
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
6.8
g
kulhydrat, tilgængelig
5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
1.8
g
Alkohol
0
g
Aske
0.3
g
Vand
92
g
Vitaminer
A-vitamin
2
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
24
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.07
aTE
alfa-tokoferol
0.07
mg
B1-vitamin, thiamin
0.03
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.027
mg
Niacin
0.318
NE
niacin
0.151
mg
tryptofans bidrag
0.167
mg
B6-vitamin
0.075
mg
Pantothensyre
0.102
mg
Folat
17
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
3.3
mg
L-ascorbinsyre
3.3
mg
Mineraler
Natrium, Na
12
mg
Kalium, K
124
mg
Calcium, Ca
17
mg
Magnesium, Mg
7
mg
Phosphor, P
22
mg
Jern, Fe
0.33
mg
Kobber, Cu
0.019
mg
Zink, Zn
0.07
mg
Mangan, Mn
0.074
mg
Kulhydrater
C16:0
0.023
g
C18:1, n-9
0.009
g
C18:2, n-6
0.033
g
C18:3, n-3
0.005
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.023
g
Sum monoumættede
0.009
g
Sum polyumættede
0.037
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.005
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.033
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
15
mg
Leucin
26
mg
Lysin
25
mg
Methionin
6
mg
Cystin
5
mg
Phenylalanin
18
mg
Tyrosin
9
mg
Threonin
14
mg
Tryptofan
10
mg
Valin
19
mg
Arginin
110
mg
Histidin
9
mg
Alanin
18
mg
Asparaginsyre
47
mg
Glutaminsyre
170
mg
Glycin
16
mg
Prolin
11
mg
Serin
14
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0662