Knudekål, glaskål, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Blad- og stængelgrøntsager
Knudekål, glaskål, rå
Brassica oleracea L var. gongylodes
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
20.9 %
Fedt, total
2.8 %
Kulhydrat, total
76.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 54%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
106
kJ
Protein, total
1.7
g
total-N
0.3
g
Fedt, total
0.1
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
6.2
g
kulhydrat, tilgængelig
2.6
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
3.6
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
91
g
Vitaminer
A-vitamin
2
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
24
μg
D-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.02
mg
Niacin
0.567
NE
niacin
0.4
mg
tryptofans bidrag
0.167
mg
B6-vitamin
0.15
mg
Pantothensyre
0.165
mg
Folat
16
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
48.1
mg
L-ascorbinsyre
48.1
mg
Mineraler
Natrium, Na
20
mg
Kalium, K
350
mg
Calcium, Ca
24
mg
Magnesium, Mg
19
mg
Phosphor, P
46
mg
Jern, Fe
0.4
mg
Kobber, Cu
0.129
mg
Zink, Zn
0.03
mg
Mangan, Mn
0.139
mg
Kulhydrater
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.011
g
C18:0
0.001
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.007
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.021
g
C18:3, n-3
0.027
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.013
g
Sum monoumættede
0.007
g
Sum polyumættede
0.049
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.027
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.021
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
79
mg
Leucin
68
mg
Lysin
57
mg
Methionin
13
mg
Cystin
7
mg
Phenylalanin
38
mg
Threonin
49
mg
Tryptofan
10
mg
Valin
49
mg
Arginin
110
mg
Histidin
19
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0660