Løg, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Rod- og knoldgrøntsager
Løg, rå
Allium cepa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
13 %
Fedt, total
5.5 %
Kulhydrat, total
81.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 10%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
191
kJ
Protein, total
1.6
g
total-N
0.3
g
Fedt, total
0.3
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
10
g
kulhydrat, tilgængelig
8.1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
1.9
g
Alkohol
0
g
Aske
0.5
g
Vand
87.7
g
Vitaminer
A-vitamin
2.5
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
30
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.07
aTE
alfa-tokoferol
0.07
mg
B1-vitamin, thiamin
0.041
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.015
mg
Niacin
0.517
NE
niacin
0.2
mg
tryptofans bidrag
0.317
mg
B6-vitamin
0.165
mg
Pantothensyre
0.13
mg
Biotin
0.9
μg
Folat
36
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
8.19
mg
L-ascorbinsyre
8.19
mg
Mineraler
Natrium, Na
2.9
mg
Kalium, K
193
mg
Calcium, Ca
22.9
mg
Magnesium, Mg
9.6
mg
Phosphor, P
40.1
mg
Jern, Fe
0.33
mg
Kobber, Cu
0.061
mg
Zink, Zn
0.16
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.23
mg
Chrom, Cr
0.7
μg
Selen, Se
0.5
μg
Nikkel, Ni
3.55
μg
Kulhydrater
Fructose
1.83
g
Glucose
2.24
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
1.91
g
Sukkerarter, ialt
5.98
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C16:0
0.071
g
C18:1, n-9
0.028
g
C18:2, n-6
0.1
g
C18:3, n-3
0.014
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.071
g
Sum monoumættede
0.028
g
Sum polyumættede
0.114
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.014
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.1
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
30
mg
Leucin
53
mg
Lysin
50
mg
Methionin
12
mg
Cystin
10
mg
Phenylalanin
35
mg
Tyrosin
18
mg
Threonin
28
mg
Tryptofan
19
mg
Valin
38
mg
Arginin
210
mg
Histidin
18
mg
Alanin
35
mg
Asparaginsyre
93
mg
Glutaminsyre
330
mg
Glycin
33
mg
Prolin
21
mg
Serin
28
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0148