Peberfrugt, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Grøntsagsprodukter
Peberfrugt, konserves
Capsicum annuum L. var. grossum (L.) Terpø
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
14.9 %
Fedt, total
12.5 %
Kulhydrat, total
72.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
80
kJ
Protein, total
0.8
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.3
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.2
g
Kulhydrat, total
3.9
g
kulhydrat, tilgængelig
2.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
1.2
g
Alkohol
0
g
Aske
3.8
g
Vand
91.3
g
Vitaminer
A-vitamin
8
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
96
μg
D-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.025
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.03
mg
Niacin
0.633
NE
niacin
0.55
mg
tryptofans bidrag
0.083
mg
Folat
52
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
46.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
1369
mg
Kalium, K
146
mg
Calcium, Ca
41
mg
Magnesium, Mg
15
mg
Phosphor, P
20
mg
Jern, Fe
0.8
mg
Kobber, Cu
0.13
mg
Zink, Zn
0.18
mg
Kulhydrater
C16:0
0.046
g
C18:0
0.016
g
C18:1, n-9
0.009
g
C18:2, n-6
0.108
g
C18:3, n-3
0.061
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.062
g
Sum monoumættede
0.009
g
Sum polyumættede
0.169
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.061
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.108
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
24
mg
Leucin
32
mg
Lysin
37
mg
Methionin
6
mg
Cystin
6
mg
Phenylalanin
24
mg
Tyrosin
12
mg
Threonin
26
mg
Tryptofan
5
mg
Valin
37
mg
Arginin
31
mg
Histidin
13
mg
Alanin
31
mg
Asparaginsyre
110
mg
Glutaminsyre
110
mg
Glycin
27
mg
Prolin
20
mg
Serin
38
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0524