Squash, alle typer, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
"Frugt"-grøntsager
Squash, alle typer, rå
Curcubita pepo L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
30.8 %
Fedt, total
9.8 %
Kulhydrat, total
59.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 10%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
67
kJ
Protein, total
1.4
g
total-N
0.2
g
Fedt, total
0.2
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
2.7
g
kulhydrat, tilgængelig
1.6
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
1.1
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
94.9
g
Vitaminer
A-vitamin
10.5
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
126
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.1
aTE
B1-vitamin, thiamin
0.026
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.142
mg
Niacin
0.704
NE
niacin
0.487
mg
tryptofans bidrag
0.217
mg
B6-vitamin
0.1
mg
Pantothensyre
0.155
mg
Folat
44
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
17
mg
L-ascorbinsyre
17
mg
Mineraler
Natrium, Na
5
mg
Kalium, K
274
mg
Calcium, Ca
29
mg
Magnesium, Mg
19
mg
Phosphor, P
38
mg
Jern, Fe
0.61
mg
Kobber, Cu
0.051
mg
Zink, Zn
0.3
mg
Jod, I
0.15
μg
Mangan, Mn
0.175
mg
Selen, Se
0.243
μg
Nikkel, Ni
4.6
μg
Kulhydrater
Fructose
0.9
g
Glucose
0.7
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
1.7
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0.001
g
C14:0
0.001
g
C16:0
0.041
g
C18:0
0.004
g
C16:1, n-7
0.001
g
C18:1, n-9
0.015
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.036
g
C18:3, n-3
0.061
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.047
g
Sum monoumættede
0.016
g
Sum polyumættede
0.097
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.061
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.036
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
49
mg
Leucin
80
mg
Lysin
75
mg
Methionin
20
mg
Cystin
14
mg
Phenylalanin
47
mg
Tyrosin
36
mg
Threonin
31
mg
Tryptofan
13
mg
Valin
60
mg
Arginin
58
mg
Histidin
29
mg
Alanin
71
mg
Asparaginsyre
160
mg
Glutaminsyre
140
mg
Glycin
51
mg
Prolin
42
mg
Serin
56
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0470