Ræddike, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Rod- og knoldgrøntsager
Ræddike, rå
Raphanus sativus L. var. niger (Miller)
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
19.5 %
Fedt, total
4.4 %
Kulhydrat, total
76.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 34%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
81
kJ
Protein, total
1
g
total-N
0.2
g
Fedt, total
0.1
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
3.9
g
kulhydrat, tilgængelig
3.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0.7
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
93.5
g
Vitaminer
A-vitamin
1.67
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
20
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0
aTE
alfa-tokoferol
0
mg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.04
mg
Niacin
0.483
NE
niacin
0.4
mg
tryptofans bidrag
0.083
mg
B6-vitamin
0.11
mg
Pantothensyre
0.18
mg
Folat
24
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
20
mg
Mineraler
Natrium, Na
9
mg
Kalium, K
350
mg
Calcium, Ca
50
mg
Magnesium, Mg
9
mg
Phosphor, P
29
mg
Jern, Fe
0.6
mg
Kobber, Cu
0.04
mg
Zink, Zn
0.32
mg
Jod, I
1.1
μg
Mangan, Mn
0.08
mg
Chrom, Cr
1
μg
Selen, Se
0.1
μg
Nikkel, Ni
4
μg
Kulhydrater
C16:0
0.019
g
C18:0
0.002
g
C18:1, n-9
0.01
g
C18:2, n-6
0.012
g
C18:3, n-3
0.036
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.021
g
Sum monoumættede
0.01
g
Sum polyumættede
0.049
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.036
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.012
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
21
mg
Leucin
34
mg
Lysin
40
mg
Methionin
10
mg
Cystin
14
mg
Phenylalanin
19
mg
Tyrosin
10
mg
Threonin
26
mg
Tryptofan
5
mg
Valin
35
mg
Arginin
86
mg
Histidin
15
mg
Alanin
38
mg
Asparaginsyre
58
mg
Glutaminsyre
130
mg
Glycin
24
mg
Prolin
40
mg
Serin
40
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0231