Majs, kerner, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Majs, kerner, konserves
Zea mays L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
11.7 %
Fedt, total
9.3 %
Kulhydrat, total
79.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
428
kJ
Protein, total
3.1
g
total-N
0.5
g
Fedt, total
1.1
g
mættede fedtsyrer
0.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
21
g
kulhydrat, tilgængelig
18.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
2.5
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
73.8
g
Vitaminer
A-vitamin
1.83
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
22
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.5
aTE
alfa-tokoferol
0.5
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.08
mg
Niacin
0.333
NE
niacin
1.2
mg
tryptofans bidrag
0.333
mg
B6-vitamin
0.2
mg
Pantothensyre
0.22
mg
Biotin
0.5
μg
Folat
32
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
5
mg
Mineraler
Natrium, Na
310
mg
Kalium, K
200
mg
Calcium, Ca
2.9
mg
Magnesium, Mg
23
mg
Phosphor, P
61.6
mg
Jern, Fe
0.6
mg
Kobber, Cu
0.05
mg
Zink, Zn
0.6
mg
Jod, I
0.5
μg
Selen, Se
0.2
μg
Nikkel, Ni
4.1
μg
Kulhydrater
Fructose
0.1
g
Glucose
0.6
g
Saccharose
8.2
g
Sukkerarter, ialt
8.9
g
Stivelse
7.2
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.004
g
C15:0
0
g
C16:0
0.144
g
C17:0
0
g
C18:0
0.022
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.309
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.515
g
C18:3, n-3
0.018
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.17
g
Sum monoumættede
0.309
g
Sum polyumættede
0.533
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.018
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.515
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
110
mg
Leucin
390
mg
Lysin
84
mg
Methionin
60
mg
Cystin
50
mg
Phenylalanin
160
mg
Tyrosin
120
mg
Threonin
110
mg
Tryptofan
20
mg
Valin
150
mg
Arginin
130
mg
Histidin
84
mg
Alanin
230
mg
Asparaginsyre
200
mg
Glutaminsyre
640
mg
Glycin
110
mg
Prolin
280
mg
Serin
160
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0151