Majs, kerner, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Majs, kerner, dybfrost
Zea mays L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
11.4 %
Fedt, total
10.8 %
Kulhydrat, total
77.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
472
kJ
Protein, total
3.3
g
total-N
0.5
g
Fedt, total
1.4
g
mættede fedtsyrer
0.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.4
g
polyumætt. fedtsyrer
0.7
g
Kulhydrat, total
22.6
g
kulhydrat, tilgængelig
20.4
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
2.2
g
Alkohol
0
g
Aske
0.6
g
Vand
72
g
Vitaminer
A-vitamin
4.08
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
49
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.5
aTE
alfa-tokoferol
0.5
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.083
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.07
mg
Niacin
0.35
NE
niacin
1.73
mg
tryptofans bidrag
0.35
mg
B6-vitamin
0.22
mg
Pantothensyre
0.44
mg
Biotin
0.5
μg
Folat
33
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
6.4
mg
Mineraler
Natrium, Na
3
mg
Kalium, K
210
mg
Calcium, Ca
4.7
mg
Magnesium, Mg
18
mg
Phosphor, P
86.3
mg
Jern, Fe
0.4
mg
Kobber, Cu
0.24
mg
Zink, Zn
1.4
mg
Jod, I
0.5
μg
Selen, Se
4
μg
Nikkel, Ni
4.1
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
5.7
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.006
g
C15:0
0
g
C16:0
0.183
g
C17:0
0
g
C18:0
0.028
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.393
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.655
g
C18:3, n-3
0.023
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.217
g
Sum monoumættede
0.393
g
Sum polyumættede
0.678
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.023
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.655
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
120
mg
Leucin
420
mg
Lysin
90
mg
Methionin
63
mg
Cystin
53
mg
Phenylalanin
170
mg
Tyrosin
130
mg
Threonin
120
mg
Tryptofan
21
mg
Valin
160
mg
Arginin
140
mg
Histidin
90
mg
Alanin
250
mg
Asparaginsyre
210
mg
Glutaminsyre
680
mg
Glycin
120
mg
Prolin
300
mg
Serin
170
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0152