Makaroni, spaghetti, kogt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Korn og stivelsesprodukter » Pastaprodukter

Makaroni, spaghetti, kogt

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total14.4 %
   Fedt, total2.6 %
   Kulhydrat, total83.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi573kJ
Protein, total5g
   total-N0.9g
Fedt, total0.4g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total28.9g
   kulhydrat, tilgængelig26.9g
   tilsat sukker0g
   kostfibre2g
Alkohol0g
Aske0.2g
Vand67.4g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.07aTE
   alfa-tokoferol0.07mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.04mg
B2-vitamin, riboflavin0.01mg
Niacin0.9NE
   niacin0.3mg
   tryptofans bidrag0.9mg
B6-vitamin0.01mg
Pantothensyre0.06mg
Biotin0.2μg
Folat2μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na2mg
Kalium, K78mg
Calcium, Ca13mg
Magnesium, Mg24mg
Phosphor, P50mg
Jern, Fe0.6mg
Kobber, Cu0.2mg
Zink, Zn0.7mg
Jod, I1μg
Mangan, Mn0.2mg
Chrom, Cr1.4μg
Selen, Se1.8μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse26.9g

Fedtsyrer
C16:00.052g
C18:00.002g
C20:00.002g
C18:1, n-90.042g
C18:2, n-60.166g
C18:3, n-30.012g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.056g
Sum monoumættede0.042g
Sum polyumættede0.178g
Sum n-3 fedtsyrer0.012g
Sum n-6 fedtsyrer0.166g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin230mg
Leucin390mg
Lysin110mg
Methionin82mg
Cystin76mg
Phenylalanin280mg
Tyrosin96mg
Threonin140mg
Tryptofan54mg
Valin250mg
Arginin200mg
Histidin120mg
Alanin180mg
Asparaginsyre240mg
Glutaminsyre1800mg
Glycin180mg
Prolin650mg
Serin260mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0398