Makaroni, spaghetti, kogt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Pastaprodukter
Makaroni, spaghetti, kogt
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
14.4 %
Fedt, total
2.6 %
Kulhydrat, total
83.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
573
kJ
Protein, total
5
g
total-N
0.9
g
Fedt, total
0.4
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.2
g
Kulhydrat, total
28.9
g
kulhydrat, tilgængelig
26.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
2
g
Alkohol
0
g
Aske
0.2
g
Vand
67.4
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.07
aTE
alfa-tokoferol
0.07
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.04
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.01
mg
Niacin
0.9
NE
niacin
0.3
mg
tryptofans bidrag
0.9
mg
B6-vitamin
0.01
mg
Pantothensyre
0.06
mg
Biotin
0.2
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
2
mg
Kalium, K
78
mg
Calcium, Ca
13
mg
Magnesium, Mg
24
mg
Phosphor, P
50
mg
Jern, Fe
0.6
mg
Kobber, Cu
0.2
mg
Zink, Zn
0.7
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.2
mg
Chrom, Cr
1.4
μg
Selen, Se
1.8
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
26.9
g
Fedtsyrer
C16:0
0.052
g
C18:0
0.002
g
C20:0
0.002
g
C18:1, n-9
0.042
g
C18:2, n-6
0.166
g
C18:3, n-3
0.012
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.056
g
Sum monoumættede
0.042
g
Sum polyumættede
0.178
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.012
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.166
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
230
mg
Leucin
390
mg
Lysin
110
mg
Methionin
82
mg
Cystin
76
mg
Phenylalanin
280
mg
Tyrosin
96
mg
Threonin
140
mg
Tryptofan
54
mg
Valin
250
mg
Arginin
200
mg
Histidin
120
mg
Alanin
180
mg
Asparaginsyre
240
mg
Glutaminsyre
1800
mg
Glycin
180
mg
Prolin
650
mg
Serin
260
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0398