Rismel - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Mel
Rismel
Oryza sativa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
8.1 %
Fedt, total
3.2 %
Kulhydrat, total
88.7 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1527
kJ
Protein, total
7.3
g
total-N
1.2
g
Fedt, total
1.3
g
mættede fedtsyrer
0.3
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
80.1
g
kulhydrat, tilgængelig
79.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0.8
g
Alkohol
0
g
Aske
0.5
g
Vand
10.8
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0
aTE
alfa-tokoferol
0
mg
B1-vitamin, thiamin
0.08
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.03
mg
Niacin
1.62
NE
niacin
1.9
mg
tryptofans bidrag
1.62
mg
B6-vitamin
0.2
mg
Pantothensyre
0.5
mg
Biotin
1
μg
Folat
10
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
2.8
mg
Kalium, K
117
mg
Calcium, Ca
4.97
mg
Magnesium, Mg
36
mg
Phosphor, P
96.3
mg
Jern, Fe
1.1
mg
Kobber, Cu
0.2
mg
Zink, Zn
1.7
mg
Jod, I
0.7
μg
Mangan, Mn
0.6
mg
Selen, Se
3.1
μg
Nikkel, Ni
10.7
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.01
g
C16:0
0.256
g
C18:0
0.027
g
C20:0
0.004
g
C16:1, n-7
0.001
g
C18:1, n-9
0.316
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.439
g
C18:3, n-3
0.012
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.297
g
Sum monoumættede
0.317
g
Sum polyumættede
0.451
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.012
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.439
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
330
mg
Leucin
630
mg
Lysin
280
mg
Methionin
210
mg
Cystin
81
mg
Phenylalanin
390
mg
Tyrosin
380
mg
Threonin
250
mg
Tryptofan
97
mg
Valin
500
mg
Arginin
590
mg
Histidin
180
mg
Alanin
440
mg
Asparaginsyre
680
mg
Glutaminsyre
1200
mg
Glycin
340
mg
Prolin
330
mg
Serin
420
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0222