Solbærmarmelade - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Frugt og frugtprodukter » Frugtprodukter

Solbærmarmelade

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total1 %
   Fedt, total1.8 %
   Kulhydrat, total97.3 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi858kJ
Protein, total0.5g
   total-N0.1g
Fedt, total0.4g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total49.6g
   kulhydrat, tilgængelig48.6g
   tilsat sukker45g
   kostfibre1g
Alkohol0g
Aske2.5g
Vand47g

Vitaminer
A-vitamin4.17RE
   Retinol0μg
   ß-caroten50μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.25aTE
   alfa-tokoferol0.25mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0mg
B2-vitamin, riboflavin0.035mg
Niacin0.217NE
   niacin0.15mg
   tryptofans bidrag0.067mg
B6-vitamin0.025mg
Pantothensyre0mg
Biotin0μg
Folat5μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin70mg

Mineraler
Natrium, Na18mg
Kalium, K44mg
Calcium, Ca20mg
Magnesium, Mg4mg
Phosphor, P13mg
Jern, Fe0.5mg
Kobber, Cu0.12mg
Zink, Zn0.027mg
Jod, I1.4μg
Mangan, Mn0.021mg
Chrom, Cr3μg
Selen, Se0.3μg
Nikkel, Ni10μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt48g

Fedtsyrer
C16:00.068g
C18:00.006g
C18:1, n-90.025g
C18:2, n-60.147g
C18:3, n-30.074g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.074g
Sum monoumættede0.025g
Sum polyumættede0.221g
Sum n-3 fedtsyrer0.074g
Sum n-6 fedtsyrer0.147g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Tryptofan4mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1119