Baked beans i tomatsovs, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Grøntsagsprodukter
Baked beans i tomatsovs, konserves
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
18.9 %
Fedt, total
4.1 %
Kulhydrat, total
77 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
399
kJ
Protein, total
5.1
g
total-N
0.8
g
Fedt, total
0.5
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.2
g
Kulhydrat, total
20.8
g
kulhydrat, tilgængelig
14.2
g
kostfibre
6.6
g
Alkohol
0
g
Vand
73.6
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.6
aTE
alfa-tokoferol
0.6
mg
B1-vitamin, thiamin
0.07
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.05
mg
Niacin
1.32
NE
niacin
0.5
mg
tryptofans bidrag
0.817
mg
B6-vitamin
0.12
mg
Folat
29
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
480
mg
Kalium, K
300
mg
Calcium, Ca
45
mg
Magnesium, Mg
31
mg
Phosphor, P
91
mg
Jern, Fe
1.4
mg
Kobber, Cu
0.21
mg
Zink, Zn
0.7
mg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
5
g
Stivelse
4.64
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C15:0
0
g
C16:0
0.076
g
C17:0
0
g
C18:0
0.008
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.048
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.098
g
C18:3, n-3
0.15
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.084
g
Sum monoumættede
0.048
g
Sum polyumættede
0.249
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.15
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.098
g
Cholesterol
Isoleucin
210
mg
Leucin
390
mg
Lysin
370
mg
Methionin
57
mg
Cystin
41
mg
Phenylalanin
270
mg
Tyrosin
130
mg
Threonin
210
mg
Tryptofan
49
mg
Valin
240
mg
Arginin
300
mg
Histidin
150
mg
Alanin
210
mg
Asparaginsyre
620
mg
Glutaminsyre
750
mg
Glycin
200
mg
Prolin
180
mg
Serin
290
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0460