Salat, Radicchio rosso, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Blad- og stængelgrøntsager
Salat, Radicchio rosso, rå
Chichorium intybus L. var. foliosum
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
21.3 %
Fedt, total
10.2 %
Kulhydrat, total
68.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 11%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
103
kJ
Protein, total
1.4
g
total-N
0.2
g
Fedt, total
0.3
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
4.5
g
kulhydrat, tilgængelig
3.6
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0.9
g
Alkohol
0
g
Aske
0.7
g
Vand
93.1
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.016
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.028
mg
Niacin
0.672
NE
niacin
0.255
mg
tryptofans bidrag
0.417
mg
B6-vitamin
0.057
mg
Pantothensyre
0.269
mg
Folat
60
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
8
mg
L-ascorbinsyre
8
mg
Mineraler
Natrium, Na
22
mg
Kalium, K
302
mg
Calcium, Ca
19
mg
Magnesium, Mg
13
mg
Phosphor, P
40
mg
Jern, Fe
0.57
mg
Kobber, Cu
0.341
mg
Zink, Zn
0.62
mg
Mangan, Mn
0.138
mg
Kulhydrater
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.003
g
C16:0
0.052
g
C18:0
0.003
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.005
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.094
g
C18:3, n-3
0.016
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.059
g
Sum monoumættede
0.005
g
Sum polyumættede
0.111
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.016
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.094
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
85
mg
Leucin
62
mg
Lysin
55
mg
Methionin
8
mg
Phenylalanin
34
mg
Threonin
39
mg
Tryptofan
25
mg
Valin
64
mg
Arginin
110
mg
Histidin
25
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0673