Stikkelsbær, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Bærfrugt
Stikkelsbær, rå
Ribes uva-crispa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
7.3 %
Fedt, total
10.9 %
Kulhydrat, total
81.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 2%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
180
kJ
Protein, total
0.9
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.6
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
10.1
g
kulhydrat, tilgængelig
6.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
3.2
g
Alkohol
0
g
Aske
0.4
g
Vand
87.9
g
Vitaminer
A-vitamin
6.83
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
82
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
1
aTE
alfa-tokoferol
1
mg
B1-vitamin, thiamin
0.011
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.025
mg
Niacin
0.4
NE
niacin
0.25
mg
tryptofans bidrag
0.15
mg
B6-vitamin
0.015
mg
Pantothensyre
0.286
mg
Biotin
0.5
μg
Folat
11.7
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
33
mg
Mineraler
Natrium, Na
2
mg
Kalium, K
176
mg
Calcium, Ca
26.5
mg
Magnesium, Mg
8
mg
Phosphor, P
23.6
mg
Jern, Fe
0.4
mg
Kobber, Cu
0.056
mg
Zink, Zn
0.16
mg
Jod, I
0.3
μg
Mangan, Mn
0.17
mg
Chrom, Cr
0.3
μg
Selen, Se
0.068
μg
Nikkel, Ni
2.54
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
3
g
Fedtsyrer
C16:0
0.07
g
C18:0
0.008
g
C16:1, n-7
0.005
g
C18:1, n-9
0.061
g
C18:2, n-6
0.174
g
C18:3, n-3
0.122
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.078
g
Sum monoumættede
0.066
g
Sum polyumættede
0.296
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.122
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.174
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Tryptofan
9
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0279