Kålrabi (kålroe), rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Blad- og stængelgrøntsager
Kålrabi (kålroe), rå
Brassica napus L. var. napobrassica (L.) Reichb.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
10.2 %
Fedt, total
2.3 %
Kulhydrat, total
87.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 15%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
141
kJ
Protein, total
1
g
total-N
0.2
g
Fedt, total
0.1
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
8.6
g
kulhydrat, tilgængelig
5.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
2.9
g
Alkohol
0
g
Aske
0.6
g
Vand
89.6
g
Vitaminer
A-vitamin
35.8
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
430
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0
aTE
alfa-tokoferol
0
mg
B1-vitamin, thiamin
0.045
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.04
mg
Niacin
2.03
NE
niacin
1.8
mg
tryptofans bidrag
0.233
mg
B6-vitamin
0.12
mg
Pantothensyre
0.11
mg
Biotin
0.1
μg
Folat
27
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
41
mg
Mineraler
Natrium, Na
10
mg
Kalium, K
392
mg
Calcium, Ca
47.4
mg
Magnesium, Mg
14
mg
Phosphor, P
42.6
mg
Jern, Fe
0.25
mg
Kobber, Cu
0.03
mg
Zink, Zn
0.18
mg
Jod, I
0.5
μg
Mangan, Mn
0.14
mg
Chrom, Cr
0.5
μg
Selen, Se
0
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
4.1
g
Stivelse
0.1
g
Fedtsyrer
C16:0
0.015
g
C18:0
0.003
g
C16:1, n-7
0.002
g
C18:1, n-9
0.012
g
C18:2, n-6
0.018
g
C18:3, n-3
0.03
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.018
g
Sum monoumættede
0.014
g
Sum polyumættede
0.048
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.03
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.018
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Tryptofan
14
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0134