Kvæde, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Frugt og frugtprodukter » Kernefrugt

Kvæde, rå

Cydonia oblonga Miller
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total2.5 %
   Fedt, total1.4 %
   Kulhydrat, total96.1 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 39%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi254kJ
Protein, total0.4g
   total-N0.1g
Fedt, total0.1g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total15.3g
   kulhydrat, tilgængelig13.4g
   tilsat sukker0g
   kostfibre1.9g
Alkohol0g
Aske0.4g
Vand83.8g

Vitaminer
A-vitamin2RE
   Retinol0μg
   ß-caroten24μg
D-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.02mg
B2-vitamin, riboflavin0.03mg
Niacin0.2NE
   niacin0.2mg
B6-vitamin0.04mg
Pantothensyre0.081mg
B12-vitamin0μg
C-vitamin15mg
   L-ascorbinsyre15mg

Mineraler
Natrium, Na4mg
Kalium, K197mg
Calcium, Ca11mg
Magnesium, Mg8mg
Phosphor, P17mg
Jern, Fe0.7mg
Kobber, Cu0.13mg

Kulhydrater
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C16:00.005g
C18:00.001g
C16:1, n-70g
C18:1, n-90.027g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60.036g
C18:3, n-30g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.007g
Sum monoumættede0.027g
Sum polyumættede0.036g
Sum n-3 fedtsyrer0g
Sum n-6 fedtsyrer0.036g

Cholesterol
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0624