Bønnespirer, soja, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Grøntsagsprodukter

Bønnespirer, soja, konserves

Glycine max (L.) Merr.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total27.4 %
   Fedt, total7.6 %
   Kulhydrat, total65 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi72kJ
Protein, total1.6g
   total-N0.3g
Fedt, total0.2g
Kulhydrat, total3.8g
   kulhydrat, tilgængelig0.8g
   tilsat sukker0g
   kostfibre3g
Alkohol0g
Aske0.6g
Vand95.4g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.09aTE
   alfa-tokoferol0.09mg
B1-vitamin, thiamin0.02mg
B2-vitamin, riboflavin0.03mg
Niacin0.5NE
   niacin0.2mg
   tryptofans bidrag0.3mg
B6-vitamin0.03mg
Pantothensyre0mg
Biotin0μg
Folat42μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin1mg

Mineraler
Natrium, Na600mg
Kalium, K36mg
Calcium, Ca13mg
Magnesium, Mg10mg
Phosphor, P20mg
Jern, Fe1mg
Kobber, Cu0.09mg
Zink, Zn0.8mg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0.4g
Stivelse0.4g

Fedtsyrer
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Tryptofan18mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0034