Tyttebær, syltede - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Frugt og frugtprodukter » Frugtprodukter

Tyttebær, syltede

Vaccinium vitis-idaea L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total0.5 %
   Fedt, total1.1 %
   Kulhydrat, total98.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi651kJ
Protein, total0.2g
   total-N0g
Fedt, total0.2g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total39g
   kulhydrat, tilgængelig36.5g
   tilsat sukker26g
   kostfibre2.5g
Alkohol0g
Aske0.1g
Vand60g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
D-vitamin0μg
Niacin0.033NE
   tryptofans bidrag0.033mg

Mineraler
Natrium, Na20mg
Kalium, K45mg
Calcium, Ca10mg
Magnesium, Mg4mg
Phosphor, P10mg
Jern, Fe0.26mg
Zink, Zn0.09mg
Mangan, Mn1.7mg
Chrom, Cr2μg
Nikkel, Ni5μg

Kulhydrater
C16:00.006g
C18:00.001g
C16:1, n-70g
C18:1, n-90.022g
C18:2, n-60.057g
C18:3, n-30.073g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.007g
Sum monoumættede0.023g
Sum polyumættede0.13g
Sum n-3 fedtsyrer0.073g
Sum n-6 fedtsyrer0.057g

Cholesterol
Tryptofan2mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0832