Kødboller, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Sammensatte levnedsmidler » Andre sammensatte levnedsmidler

Kødboller, dybfrost

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total25.9 %
   Fedt, total51.9 %
   Kulhydrat, total22.2 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi679kJ
Protein, total10.5g
   total-N1.7g
Fedt, total9.4g
Kulhydrat, total9g
   kulhydrat, tilgængelig9g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske4.1g
Vand67g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
K-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na590mg
Kalium, K140mg
Calcium, Ca21.5mg
Magnesium, Mg19.5mg
Jern, Fe1.25mg
Kobber, Cu0.074mg
Zink, Zn1.3mg
Nikkel, Ni18μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g

Fedtsyrer
Cholesterol37mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0394