Frugtpålæg, uspec. - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Frugt og frugtprodukter » Frugtprodukter

Frugtpålæg, uspec.

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total3.3 %
   Fedt, total15.3 %
   Kulhydrat, total81.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1311kJ
Protein, total2.7g
   total-N0.4g
Fedt, total5.6g
   mættede fedtsyrer1.8g
   monoumætt. fedtsyrer2g
   polyumætt. fedtsyrer1.3g
Kulhydrat, total66.4g
   kulhydrat, tilgængelig58.5g
   tilsat sukker0g
   kostfibre7.9g
Alkohol0g
Aske1.7g
Vand23.7g

Vitaminer
A-vitamin4.74RE
   Retinol0μg
   ß-caroten56.9μg
D-vitamin0μg
E-vitamin1.02aTE
   alfa-tokoferol1.02mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.064mg
B2-vitamin, riboflavin0.098mg
Niacin1.42NE
   niacin0.858mg
   tryptofans bidrag0.562mg
B6-vitamin0.118mg
Pantothensyre0.525mg
Biotin0.631μg
Folat12.4μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin1.72mg
   L-ascorbinsyre0.758mg

Mineraler
Natrium, Na56.8mg
Kalium, K844mg
Calcium, Ca138mg
Magnesium, Mg75.4mg
Phosphor, P70.4mg
Jern, Fe1.71mg
Kobber, Cu0.235mg
Zink, Zn2.2mg
Jod, I1.27μg
Mangan, Mn0.45mg
Chrom, Cr25.7μg
Selen, Se0.641μg
Nikkel, Ni92.6μg

Kulhydrater
Fructose5.51g
Glucose5.47g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose9.51g
Sukkerarter, ialt53.9g
Stivelse0.189g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00.004g
C8:00.06g
C10:00.067g
C12:00.848g
C14:00.3g
C16:00.37g
C18:00.12g
C16:1, n-70.016g
C18:1, n-91.94g
C20:1, n-110.03g
C22:1, n-90.003g
C18:2, n-60.943g
C18:3, n-30.333g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede1.78g
Sum monoumættede1.99g
Sum polyumættede1.28g
Sum n-3 fedtsyrer0.333g
Sum n-6 fedtsyrer0.943g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin78mg
Leucin120mg
Lysin100mg
Methionin25mg
Cystin48mg
Phenylalanin70mg
Tyrosin96mg
Threonin78mg
Tryptofan34mg
Valin110mg
Arginin70mg
Histidin39mg
Alanin160mg
Asparaginsyre520mg
Glutaminsyre260mg
Glycin100mg
Prolin170mg
Serin120mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0831