| Phosphor, P pr. 100 g | |
| Bagepulver | 8430 mg |
| Risklid | 1677 mg |
| Gær, tørret | 1290 mg |
| Hvedeklid | 1055 mg |
| Hvedekim, rå | 1000 mg |
| Skummetmælkspulver | 956 mg |
| Vallepulver, tørret | 932 mg |
| Grana, 32+ | 930 mg |
| Parmesan, 32+ | 930 mg |
| Æg, blomme, tørret | 920 mg |
| Smelteost, 20+ | 912 mg |
| Smelteost, 30+ | 900 mg |
| Birkes, frø | 849 mg |
| Æg, hele, tørret | 831 mg |
| Hingino, 32+ | 820 mg |
| Sødmælkspulver | 810 mg |
| Smelteost, 45+ | 800 mg |
| Sesamfrø, afskallede | 739 mg |
| Parmesan, revet | 729 mg |
| Cacao, pulver | 660 mg |
| Te, blade | 630 mg |
| Havregryn, beriget | 622 mg |
| Samsø, 30+ | 620 mg |
| Emmentaler, 45+ | 610 mg |
| Gruyere, 45+ | 610 mg |
| Havarti, 30+ | 590 mg |
| Ost, fast, 30+, alle typer | 590 mg |
| Kødextrakt, flydende, Bovril | 590 mg |
| Paranød | 590 mg |
| Svenbo, 45+ | 580 mg |
| Sesamfrø, hele, tørrede | 580 mg |
| Danbo, 30+ | 580 mg |
| Pinjefrø, tørrede | 575 mg |
| Maribo, 30+ | 560 mg |
| Sojamel | 560 mg |
| Danbo, 20+ | 550 mg |
| Ost, fast, 20+, alle typer | 550 mg |
| Hørfrø, rå | 547 mg |
| Dild, tørret | 543 mg |
| Æg, blomme, rå | 540 mg |
| Solsikkefrø, afskallede, tørrede | 540 mg |
| Samsø, 45+ | 540 mg |
| Cashewnød, olieristet | 531 mg |
| Ost, fast, 45+, alle typer | 530 mg |
| Maribo, 45+ | 530 mg |
| Havarti, 45+ | 530 mg |
| Havreklid, dansk | 519 mg |
| St. Paulin, 50+ | 510 mg |
| Danbo, 45+ | 510 mg |
| Fynbo, 45+ | 500 mg |
| Elbo, 40+ | 500 mg |
| Ost, fast, 40+, alle typer | 500 mg |
| Esrom, 45+ | 500 mg |
| Fontina, 45+ | 500 mg |
| Torsk, rogn, rå | 500 mg |
| Mandel, rå | 491 mg |
| Cashewnød, tørristet | 490 mg |
| Pistacienød, tørret | 490 mg |
| Fennikel, frø | 487 mg |
| Pistacienød, tørristet | 485 mg |
| Koriander, blade, tørrede | 481 mg |
| Brune bønner, tørrede | 477 mg |
| Mynster, 50+ | 470 mg |
| Cheddar, 50+ | 470 mg |
| Sojabønner, tørrede | 467 mg |
| Fontina, 50+ | 460 mg |
| Havregryn, uspec. | 455 mg |
| Torsk, rogn, røget | 453 mg |
| Brisling (sardin), i olie, konserves | 450 mg |
| Sardin, i olie, konserves | 450 mg |
| Mozzarella, 30+ | 440 mg |
| Laks, konserves | 440 mg |
| Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 431 mg |
| Knækbrød, hvede-, granhamstype | 430 mg |
| Chesire, 50+ | 430 mg |
| Hvide bønner, tørrede | 425 mg |
| Brissel, kalv, rå | 420 mg |
| Hvidløg, tørret, pulver | 417 mg |
| Havregryn, ikke beriget | 411 mg |
| Jordnød, tørret | 409 mg |
| Koriander, frø | 409 mg |
| Gule ærter (flækærter), rå | 407 mg |
| Camembert, 50+ | 400 mg |
| Havarti, 60+ | 400 mg |
| Lammebrissel, rå | 400 mg |
| Danablu 60+ | 400 mg |
| Mungbønner, tørrede, rå | 395 mg |
| Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) | 391 mg |
| Mozzarella, 45+ | 390 mg |
| Brie, 50+ | 380 mg |
| Danablu 50+ | 380 mg |
| Knækbrød, rug-, fint | 380 mg |
| Knækbrød, rug-, groft (Husmans) | 380 mg |
| Roquefort, 50+ | 380 mg |
| Brie, 60+ | 380 mg |
| Müsli uden tilsat sukker. | 379 mg |
| Valnød | 379 mg |
| Müsli med tilsat sukker. | 379 mg |
| Boghvede, hel, rå | 377 mg |
| Brune linser, tørrede, rå | 373 mg |
| Linser, tørrede, uspec. | 371 mg |
| Ris, brune, rå | 370 mg |
| Camembert, 45+ | 370 mg |
| Brie, 45+ | 370 mg |
| Camembert, 30+ | 370 mg |
| Makaroni, spaghetti, fuldkorns-, rå | 370 mg |
| Lever, svin, rå | 369 mg |
| Røde linser, tørrede, rå | 368 mg |
| Bouillon, oksekød, koncentreret, terning | 360 mg |
| Esrom, 60+ | 360 mg |
| Mycella, 50+ | 360 mg |
| Feta, 50+ | 360 mg |
| Rugkerner, hele/knækkede | 360 mg |
| Feta, 40+ | 360 mg |
| Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 357 mg |
| Tomat, tørret | 356 mg |
| Krabbe, kogt | 350 mg |
| Brisling (sardin), i tomat, konserves | 350 mg |
| Sardin, i tomat, konserves | 350 mg |
| Kaffe, instant, pulver | 350 mg |
| Hasselnød, tørret | 349 mg |
| Karry, pulver | 349 mg |
| Müsli, uspec. | 349 mg |
| Lever, okse, rå | 348 mg |
| Bagegær, presset, rå | 340 mg |
| Myseost, 33+ | 332 mg |
| Lever, kalv, rå | 330 mg |
| Jordnøddesmør | 330 mg |
| Røget svinefilet | 326 mg |
| Kippers i olie, konserves | 325 mg |
| Lever, kylling, rå | 320 mg |
| Sild, rå | 320 mg |
| Kødextrakt, terning | 320 mg |
| Lever, høne, rå | 320 mg |
| Sild, høstsild, fedsild, rå | 320 mg |
| Grahamsmel, fuldkornshvedemel | 313 mg |
| Gås, kød, rå | 312 mg |
| Miso, sojapasta | 310 mg |
| Salt kød | 309 mg |
| Due, kød, rå | 307 mg |
| Risengryn, grødris, brune, rå | 307 mg |
| Skinke, kogt, skiveskåret | 302 mg |
| Rugmel, groft, fuldkornsrugmel | 301 mg |
| Hamburgerryg, kogt | 301 mg |
| Kikærter, tørrede, rå | 300 mg |
| Klipfisk | 300 mg |
| Bygmel | 300 mg |
| Bækforel, filet, røget | 300 mg |
| Pecannød, tørristet | 293 mg |
| Ørred, hav-, rå | 290 mg |
| Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk | 290 mg |
| Helt, rå | 290 mg |
| Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk | 290 mg |
| Rype, kød, rå | 290 mg |
| Kaffe, instant, decaffeinated, pulver | 286 mg |
| Tunge, svin, saltet | 285 mg |
| Sild, røget | 280 mg |
| Pecannød, tørret | 277 mg |
| Svinekød, uspec., magert, råt | 276 mg |
| Skinke, røget | 275 mg |
| Hvedekerner, hele/knækkede | 272 mg |
| Søtunge, rå | 271 mg |
| Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå | 270 mg |
| Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 270 mg |
| Lever, ande, rå | 269 mg |
| Grahamsbrød | 268 mg |
| Kogt oksebryst | 267 mg |
| Makrel, rå | 267 mg |
| Makrel, røget | 267 mg |
| Reje, kogt | 265 mg |
| Pecannød, olieristet | 263 mg |
| Lever, gåse, rå | 261 mg |
| Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 261 mg |
| Bækforel, rå | 260 mg |
| Ørred, regnbue-, rå | 260 mg |
| Ørred, dam-, sø-, rå | 260 mg |
| Pølse, hot dog | 255 mg |
| Kongeål (pighaj), rå | 253 mg |
| Hornfisk, rå | 251 mg |
| Sild, marineret, i madeirasauce | 250 mg |
| Laks, røget, udskåret | 250 mg |
| Tang, konbu, tørret (kelp) | 250 mg |
| Ål, røget | 250 mg |
| Due, kød og skind, rå | 248 mg |
| Byggryn, rå | 246 mg |
| Nyre, kalv, rå | 245 mg |
| Medisterpølse, rå | 245 mg |
| Hamburgerryg, røget | 241 mg |
| Laks, saltet | 240 mg |
| Marcipan | 240 mg |
| Flødechokolade | 240 mg |
| Hirseflager | 240 mg |
| Aborre, rå | 240 mg |
| Gedde, rå | 240 mg |
| Hirse, hele korn | 240 mg |
| Flødechokolade med nødder | 240 mg |
| Nyre, svin, rå | 238 mg |
| Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg | 236 mg |
| Gås, kød og skind, rå | 234 mg |
| Kvark, 5+ | 230 mg |
| Leverpølse | 230 mg |
| Fasan, kød, rå | 230 mg |
| Kyllingepølse, pålæg | 229 mg |
| Nyre, okse, rå | 229 mg |
| Rullepølse | 229 mg |
| Kødpølse | 228 mg |
| Pølse, cervelatpølse | 228 mg |
| Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg | 225 mg |
| Medisterpølse, røget | 224 mg |
| Torsk, rogn, konserves | 221 mg |
| Kalkunkød, hakket, råt | 221 mg |
| Svinebryst, stegestykke, helt, saltet | 220 mg |
| Æg, and, rå | 220 mg |
| Hytteost, 20+ | 220 mg |
| Svinemørbrad, afpudset, rå | 220 mg |
| Brisling, rå | 220 mg |
| Rødspætte, rå | 220 mg |
| Sandart, rå | 220 mg |
| Makrel, filet, naturel, konserves | 220 mg |
| Krabbekløer, konserves | 220 mg |
| Helleflynder, rå | 220 mg |
| Krabbekløer, rå | 220 mg |
| Kylling, kød og skind, grillstegt | 220 mg |
| Makrel i tomat, konserves | 220 mg |
| Helleflynder, røget | 220 mg |
| Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 218 mg |
| Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 218 mg |
| Svinekød, mørbrad royal, rå | 217 mg |
| Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 217 mg |
| Hjerte, kalv, råt | 215 mg |
| Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 215 mg |
| Fasan, kød og skind, rå | 214 mg |
| Hjerte, okse, råt | 214 mg |
| Muskatnød, hel | 213 mg |
| Sælkød, råt | 213 mg |
| Wienerpølse | 211 mg |
| Pølser, cocktailpølser | 211 mg |
| Wienerpølse, ristet | 211 mg |
| Tun i olie, konserves | 211 mg |
| Wienerpølse (bayersk pølse), kogt | 211 mg |
| Laks, gravad | 210 mg |
| Brisling (ansjovis), marineret, konserves | 210 mg |
| Ansjos, marineret, konserves | 210 mg |
| Kanin, kød, rå | 210 mg |
| Hare, rå | 210 mg |
| Hellefisk, røget | 210 mg |
| Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 210 mg |
| Æg, hele, rå | 210 mg |
| Skærekage, formkage, uspec. | 210 mg |
| Brasen, rå | 210 mg |