Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fjerkræ og fjerkræprodukter
»
Hønsefugle
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg
Gallus domesticus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
73.2 %
Fedt, total
25.4 %
Kulhydrat, total
1.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
475
kJ
Protein, total
20.6
g
total-N
3.3
g
Fedt, total
3.2
g
mættede fedtsyrer
0.8
g
monoumætt. fedtsyrer
1.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.8
g
Kulhydrat, total
0.4
g
kulhydrat, tilgængelig
0.4
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3.4
g
Vand
72.4
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
D-vitamin
0
μg
D3 cholecalciferol
0
μg
E-vitamin
0.31
aTE
alfa-tokoferol
0.31
mg
B1-vitamin, thiamin
0.33
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.084
mg
Niacin
12.6
NE
niacin
9.1
mg
tryptofans bidrag
3.5
mg
B6-vitamin
0.5
mg
Pantothensyre
2.2
mg
Biotin
2.7
μg
Folat
17
μg
B12-vitamin
0.36
μg
C-vitamin
51
mg
L-ascorbinsyre
51
mg
Mineraler
Natrium, Na
1120
mg
Kalium, K
378
mg
Calcium, Ca
12.8
mg
Magnesium, Mg
27.5
mg
Phosphor, P
225
mg
Jern, Fe
0.42
mg
Kobber, Cu
0.03
mg
Zink, Zn
0.59
mg
Mangan, Mn
0.027
mg
Chrom, Cr
2.9
μg
Selen, Se
11
μg
Nikkel, Ni
1.1
μg
Kulhydrater
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.029
g
C16:0
0.56
g
C18:0
0.26
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.076
g
C18:1, n-9
1.05
g
C20:1, n-11
0.017
g
C18:2, n-6
0.65
g
C18:3, n-3
0.064
g
C20:4, n-6
0.036
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.849
g
Sum monoumættede
1.14
g
Sum polyumættede
0.75
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.064
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.686
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
53
mg
Aminosyrer
Tryptofan
210
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1449