| Glycin pr. 100 g | |
| Gelatine | 22200 mg |
| Flæskesvær, snacks | 13500 mg |
| Kødextrakt, flydende, Bovril | 5400 mg |
| Kaseinat, natrium-, Damipro RHV | 3600 mg |
| Æg, hvide, tørret | 2900 mg |
| Kylling, kød og skind, friturestegt | 1900 mg |
| Gær, tørret | 1800 mg |
| Jordnød, tørret | 1800 mg |
| Sojamel | 1700 mg |
| Hørfrø, rå | 1700 mg |
| Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) | 1700 mg |
| Tunge, svin, saltet | 1600 mg |
| Æg, hele, tørret | 1600 mg |
| Tunge, svin, rå | 1600 mg |
| Skinke, røget | 1600 mg |
| Jordnøddesmør | 1500 mg |
| Sylte | 1500 mg |
| Sesamfrø, afskallede | 1500 mg |
| Sojabønner, tørrede | 1500 mg |
| Krabbekløer, rå | 1500 mg |
| Krabbekløer, konserves | 1500 mg |
| Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt | 1400 mg |
| Gærekstrakt, marmite | 1400 mg |
| Brisling (sardin), i olie, konserves | 1400 mg |
| Mandel, rå | 1400 mg |
| Reje, kogt | 1400 mg |
| Sardin, i olie, konserves | 1400 mg |
| Sesamfrø, hele, tørrede | 1400 mg |
| Kylling, kød og skind, grillstegt | 1400 mg |
| Klipfisk | 1400 mg |
| Rødspætte, rå | 1400 mg |
| Gås, kød, rå | 1300 mg |
| Hummer, rå | 1300 mg |
| Jomfruhummer, rå | 1300 mg |
| Krabbe, kogt | 1300 mg |
| Wienerpølse, ristet | 1300 mg |
| Spegepølse | 1300 mg |
| Kylling, bryst, kød og skind, rå | 1200 mg |
| Hummer, kogt | 1200 mg |
| Kalkun, kød, rå | 1200 mg |
| Poulard, kød og skind, rå | 1200 mg |
| Hummer, konserves | 1200 mg |
| Tun, rå | 1200 mg |
| Musling, kogt | 1200 mg |
| Wienerpølse | 1200 mg |
| Fasan, kød og skind, rå | 1200 mg |
| Pølse, hot dog | 1200 mg |
| Hvedekim, rå | 1200 mg |
| Kuller, paneret, stegt | 1200 mg |
| Lever, svin, rå | 1200 mg |
| Hornfisk, rå | 1200 mg |
| Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 1150 mg |
| Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 1150 mg |
| Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 1140 mg |
| Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 1140 mg |
| Svinekød, mørbrad royal, rå | 1140 mg |
| Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 1110 mg |
| Linser, tørrede, uspec. | 1100 mg |
| Ål, rå | 1100 mg |
| Birkes, frø | 1100 mg |
| Oksekød, uspec., helt magert, råt | 1100 mg |
| Oksekød, skank (osso-buco), rå | 1100 mg |
| Kogt oksebryst | 1100 mg |
| Oksekød, klump uden kappe, rå | 1100 mg |
| Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 1100 mg |
| Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 1100 mg |
| Oksekød, mellemskært, råt | 1100 mg |
| And, brystkød, rå | 1100 mg |
| Kylling, lår, kød og skind, rå | 1100 mg |
| Kylling, kød, rå | 1100 mg |
| Høne, kød og skind, rå | 1100 mg |
| Kanin, kød, rå | 1100 mg |
| Kalvekød, helt magert | 1100 mg |
| Ål, røget | 1100 mg |
| Oksekød, inderlår med kappe, rå | 1100 mg |
| Oksekød, lårtunge, rå | 1100 mg |
| Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 1100 mg |
| Kylling, vinge, kød og skind, rå | 1100 mg |
| Kylling, kød og skind, rå | 1100 mg |
| Lammekød, kølle, uspec., rå | 1100 mg |
| Lever, okse, rå | 1100 mg |
| Fårekød, kølle, rå | 1100 mg |
| Nyre, kalv, rå | 1100 mg |
| Kalvekød, magert, råt | 1100 mg |
| Svinekød, kæbeklump, rå | 1100 mg |
| Oksekød, uspec., magert, råt | 1100 mg |
| Tun i vand, konserves | 1100 mg |
| Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 1100 mg |
| Leverpølse | 1100 mg |
| Oksekød, culotte, rå | 1100 mg |
| Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 1100 mg |
| Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 1100 mg |
| Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 1100 mg |
| Lammekød, kølle, afpudset, rå | 1100 mg |
| Fasan, kød, rå | 1100 mg |
| Lever, ande, rå | 1100 mg |
| Lever, høne, rå | 1100 mg |
| Makrel, filet, naturel, konserves | 1100 mg |
| Kalkun, kød og skind, rå | 1100 mg |
| Salami | 1100 mg |
| Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 1100 mg |
| Tun i olie, konserves | 1100 mg |
| Fennikel, frø | 1100 mg |
| Spegepølse, oksekød | 1100 mg |
| Oksekød, yderlår, råt | 1100 mg |
| Wienerpølse (bayersk pølse), kogt | 1100 mg |
| Oksekød, tykkam, rå | 1100 mg |
| Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt | 1080 mg |
| Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 1060 mg |
| Svinekotelet, fadkotelet, rå | 1060 mg |
| Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 1060 mg |
| Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 1050 mg |
| Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 1050 mg |
| Svinekød, bov i tern, rå | 1030 mg |
| Svinekam uden svær, rå | 1020 mg |
| Svinekød, vikingsteaks, rå | 1020 mg |
| Skinkemignon, rå | 1020 mg |
| Svinekød, bovsteaks, rå | 1020 mg |
| Svinekød, nakkekotelet, rå | 1020 mg |
| Due, kød, rå | 1000 mg |
| Høne, kød, rå | 1000 mg |
| And, kød, rå | 1000 mg |
| Skrubbe, rå | 1000 mg |
| Rullepølse, lammekød | 1000 mg |
| Lever, kalv, rå | 1000 mg |
| Pistacienød, tørristet | 1000 mg |
| Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 1000 mg |
| Æg, blomme, tørret | 1000 mg |
| Laks, gravad | 1000 mg |
| Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 1000 mg |
| Svinefilet, helt afpudset, rå | 1000 mg |
| Hestekød, råt | 1000 mg |
| Hjerte, svin, råt | 1000 mg |
| Svinekød, uspec., magert, råt | 1000 mg |
| Bayonneskinke, udbenet | 1000 mg |
| Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 1000 mg |
| Gås, kød og skind, rå | 1000 mg |
| Hvedeklid | 1000 mg |
| Nyre, okse, rå | 1000 mg |
| Kalvekød, middelfedt, råt | 1000 mg |
| Skinke, røget, kogt | 1000 mg |
| Sprængt nakke, svinekød | 1000 mg |
| Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 1000 mg |
| Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 1000 mg |
| Fårekød, bov, rå | 990 mg |
| Blodpølse | 990 mg |
| Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 990 mg |
| Svinekam med svær, rå | 990 mg |
| Oksekød, entrecote med kappe, rå | 990 mg |
| Laks, røget, udskåret | 990 mg |
| Svinekød , mellemkam med svær, rå | 990 mg |
| Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 990 mg |
| Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 990 mg |
| Lammekød, bov, rå | 980 mg |
| Svinemørbrad, afpudset, rå | 980 mg |
| Lammekød, kølle, med fedt, rå | 980 mg |
| Kippers i olie, konserves | 980 mg |
| Nyre, svin, rå | 970 mg |
| Pistacienød, tørret | 970 mg |
| Reje, dybfrost | 970 mg |
| Tunge, kalv, rå | 970 mg |
| Tunge, kalv, saltet | 970 mg |
| Laks, rå | 960 mg |
| Kråse, kylling, rå | 960 mg |
| Hjerte, okse, råt | 960 mg |
| Mungbønner, tørrede, rå | 960 mg |
| Sild, høstsild, fedsild, rå | 960 mg |
| Tunge, okse, rå | 960 mg |
| Lammebrissel, rå | 960 mg |
| Oksekød, spidsbryst, råt | 960 mg |
| Lever, kylling, rå | 950 mg |
| Kalvekød, fedt, råt | 950 mg |
| Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 950 mg |
| Reje, konserves | 950 mg |
| Salt kød | 950 mg |
| Wienerpølse, konserves | 950 mg |
| Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 950 mg |
| Lever, gåse, rå | 940 mg |
| Svinebov, helt afpudset, rå | 940 mg |
| Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 940 mg |
| Laks, konserves | 940 mg |
| Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 930 mg |
| Oksekød, tyndbryst, råt | 930 mg |
| Svinebov med svær, rå | 930 mg |
| Medisterpølse, rå | 930 mg |
| Svinekød, rullesteg af slag, rå | 930 mg |
| Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 920 mg |
| Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 920 mg |
| Sild, røget | 920 mg |
| Due, kød og skind, rå | 920 mg |
| And, kød og skind, rå | 920 mg |
| Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 920 mg |
| Svinekød, ribsteaks, rå | 910 mg |
| Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 910 mg |
| Hamburgerryg, kogt | 910 mg |
| Hamburgerryg, røget | 910 mg |
| Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 900 mg |
| Oksekød, tværreb, råt | 900 mg |
| Sild, rå | 900 mg |
| Helleflynder, røget | 890 mg |
| Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 890 mg |
| Helleflynder, rå | 890 mg |
| Oksekød, uspec., fedt, råt | 890 mg |
| Makrel, røget | 880 mg |
| Kuller, rå | 880 mg |
| Torsk, filet, røget, med skind | 880 mg |
| Svinekød, spareribs, rå | 880 mg |
| Oksekød, slag, råt | 880 mg |
| Torsk, filet, kogt | 870 mg |
| Hjerte, høne (kylling), råt | 870 mg |
| Oksekød, tykbryst, råt | 870 mg |
| Musling, konserves | 870 mg |
| Søtunge, rå | 870 mg |
| Torsk, filet, rå | 870 mg |
| Skinke med skank, rå | 870 mg |
| Røget svinefilet | 870 mg |
| Svinekød, ribbensteg, rå | 860 mg |
| Cashewnød, olieristet | 860 mg |
| Gule ærter (flækærter), rå | 850 mg |
| Svinekød, nakkekam med svær, rå | 850 mg |
| Medisterpølse, røget | 850 mg |
| Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 840 mg |
| Hasselnød, tørret | 840 mg |
| Makrel, rå | 840 mg |
| Sardin, i tomat, konserves | 840 mg |
| Lammekød, rygstykke, råt | 830 mg |
| Kikærter, tørrede, rå | 820 mg |
| Hvide bønner, tørrede | 820 mg |
| Bacon i tern, rå | 813 mg |
| Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 810 mg |
| Rullepølse | 810 mg |
| Cashewnød, tørristet | 810 mg |
| Hjerte, kalv, råt | 810 mg |
| Valnød | 810 mg |
| Pighvarre, rå | 790 mg |
| Brisling (ansjovis), marineret, konserves | 790 mg |
| Ansjos, marineret, konserves | 790 mg |
| Rødtunge, rå | 790 mg |
| Makrel i tomat, konserves | 780 mg |
| Parmesan, revet | 780 mg |
| Svinekød, uspec., fedt, råt | 770 mg |
| Lammekød, slag, råt | 770 mg |
| Brisling (sardin), i tomat, konserves | 770 mg |
| Lammekød, bryst, råt | 770 mg |
| Svinebryst, stegestykke med svær, rå | 770 mg |
| Havregryn, uspec. | 770 mg |
| Havregryn, ikke beriget | 770 mg |
| Lammekød, uspec., råt | 770 mg |
| Svinebryst, kogestykke, helt, saltet | 768 mg |
| Bacon i skiver, rå | 760 mg |