Paksoi, pak-choi, pai tsai, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Blad- og stængelgrøntsager

Paksoi, pak-choi, pai tsai, rå

Brassica chinensis L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total36.2 %
   Fedt, total10.8 %
   Kulhydrat, total53 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 12%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi61kJ
Protein, total1.5g
   total-N0.2g
Fedt, total0.2g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total2.2g
   kulhydrat, tilgængelig1.2g
   tilsat sukker0g
   kostfibre1g
Alkohol0g
Aske0.8g
Vand95.3g

Vitaminer
A-vitamin150RE
   Retinol0μg
   ß-caroten1800μg
D-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.04mg
B2-vitamin, riboflavin0.07mg
Niacin0.75NE
   niacin0.5mg
   tryptofans bidrag0.25mg
B6-vitamin0.236mg
Pantothensyre0.088mg
Folat66μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin45mg
   L-ascorbinsyre45mg

Mineraler
Natrium, Na65mg
Kalium, K252mg
Calcium, Ca105mg
Magnesium, Mg19mg
Phosphor, P37mg
Jern, Fe0.8mg
Kobber, Cu0.021mg
Zink, Zn0.19mg
Mangan, Mn0.159mg

Kulhydrater
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00.001g
C14:00.001g
C16:00.022g
C18:00.001g
C16:1, n-70g
C18:1, n-90.014g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60.039g
C18:3, n-30.051g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.026g
Sum monoumættede0.015g
Sum polyumættede0.096g
Sum n-3 fedtsyrer0.051g
Sum n-6 fedtsyrer0.039g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin84mg
Leucin89mg
Lysin89mg
Methionin9mg
Cystin17mg
Phenylalanin43mg
Tyrosin29mg
Threonin48mg
Tryptofan15mg
Valin67mg
Arginin84mg
Histidin26mg
Alanin86mg
Asparaginsyre110mg
Glutaminsyre360mg
Glycin43mg
Prolin31mg
Serin48mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0665