Agurk, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
"Frugt"-grøntsager
Agurk, rå
Cucumis sativus L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
23.2 %
Fedt, total
7.4 %
Kulhydrat, total
69.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 5%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
45
kJ
Protein, total
0.7
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.1
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
2.1
g
kulhydrat, tilgængelig
1.4
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0.7
g
Alkohol
0
g
Aske
0.4
g
Vand
96.7
g
Vitaminer
A-vitamin
5.17
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
62
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.15
aTE
alfa-tokoferol
0.15
mg
K-vitamin
16.4
μg
B1-vitamin, thiamin
0.017
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.017
mg
Niacin
0.283
NE
niacin
0.2
mg
tryptofans bidrag
0.083
mg
B6-vitamin
0.034
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Biotin
0.4
μg
Folat
17.6
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
13.7
mg
L-ascorbinsyre
9.74
mg
L-dehydroascorbinsyre
4
mg
Mineraler
Natrium, Na
10
mg
Kalium, K
136
mg
Calcium, Ca
20.7
mg
Magnesium, Mg
9.23
mg
Phosphor, P
25.3
mg
Jern, Fe
0.22
mg
Kobber, Cu
0.028
mg
Zink, Zn
0.129
mg
Jod, I
0.3
μg
Mangan, Mn
0.1
mg
Chrom, Cr
1.7
μg
Selen, Se
0.3
μg
Nikkel, Ni
0.6
μg
Kulhydrater
Fructose
0.71
g
Glucose
0.31
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
1.02
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C12:0
0
g
C14:0
0.001
g
C16:0
0.029
g
C17:0
0
g
C18:0
0.003
g
C20:0
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.003
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.023
g
C18:3, n-3
0.021
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.033
g
Sum monoumættede
0.003
g
Sum polyumættede
0.044
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.021
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.023
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
18
mg
Leucin
28
mg
Lysin
23
mg
Methionin
9
mg
Cystin
2
mg
Phenylalanin
17
mg
Tyrosin
10
mg
Threonin
16
mg
Tryptofan
5
mg
Valin
22
mg
Arginin
28
mg
Histidin
8
mg
Alanin
23
mg
Asparaginsyre
40
mg
Glutaminsyre
220
mg
Glycin
25
mg
Prolin
13
mg
Serin
25
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0002