Gaffelbidder - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter

Gaffelbidder

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total21.9 %
   Fedt, total63.8 %
   Kulhydrat, total14.3 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi937kJ
Protein, total12.3g
   total-N2g
Fedt, total16g
Kulhydrat, total8g
   kulhydrat, tilgængelig8g
   tilsat sukker8g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.3g
Vand62.4g

Vitaminer
A-vitamin42RE
   Retinol42μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.9aTE
   alfa-tokoferol0.9mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.03mg
B2-vitamin, riboflavin0.08mg
Niacin4.5NE
   niacin2.5mg
   tryptofans bidrag2mg
B6-vitamin0.15mg
B12-vitamin4.5μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na2826mg
Kalium, K123mg
Calcium, Ca60mg
Magnesium, Mg12.6mg
Jern, Fe0.7mg
Jod, I30μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol60mg

Aminosyrer
Isoleucin630mg
Leucin960mg
Lysin1200mg
Methionin390mg
Cystin63mg
Phenylalanin510mg
Tyrosin410mg
Threonin570mg
Tryptofan120mg
Valin770mg
Arginin710mg
Histidin260mg
Alanin750mg
Asparaginsyre1200mg
Glutaminsyre1700mg
Glycin650mg
Prolin490mg
Serin530mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0871